Skip to main content

CELEBS

Helen Mirren: Ποζάρει αγουροξυπνημένη και αμακιγιάριστη

Προτρέποντας έτσι για δωρεές στις ΜΕΘ



Η Helen Mirren, απέδειξε πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός αφού η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η 74χρονη ηθοποιός, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πρωινή φωτογραφία καθώς την βλέπουμε να έχει ξυπνήσει μόλις, καθισμένη στο κρεβάτι της.

Με μαλλιά ατημέλητα, εντελώς αμακιγιάριστη αλλά και μεγάλη αυτοπεποίθηση, η Helen Mirren φωτογραφήθηκε για καλό σκοπό. Η ίδια με αυτή την κίνηση της, παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους να προχωρήσουν σήμερα κιόλας σε μια δωρεά στις μονάδες εντατικής θεραπείας που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι οι άνθρωποι σήμερα.

«Σαν ανταμοιβή για αυτή την φωτογραφία μου που τράβηξα, που ήταν κυριολεκτικά το πρώτο πράγμα που έκανα σήμερα το πρωί, θέλω να πάτε και να κάνετε δωρεά στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Σας ευχαριστώ», ανέφερε στην λεζάντα της φωτογραφίας, προσθέτοντας το link όπου οι 816 χιλιάδες followers της, μπορούν να κάνουν τη δική τους δωρεά.

https://www.instagram.com/p/B-ZzKsmjGkH/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department