Ιστορικό διάγγελμα Βασίλισσας Ελισάβετ: «Μαζί θα νικήσουμε τη νόσο!

 

Η πέμπτη φορά που απευθύνεται εκτάκτως στον λαό της

Ρόμυ Μελάνι

 

Με ένα ιδιαιτέρως ανθρώπινο μήνυμα απευθύνθηκε το βράδυ της Κυριακής η βασίλισσα Ελισάβετ στον βρετανικό λαό για την πανδημία του κορωνοϊού. 

Η μακροβιότερη μονάρχης του κόσμου συγκίνησε με τα λεγόμενά της, απευθυνόμενης όχι μόνο στους Βρετανούς, αλλά σε όλο τον πλανήτη.

«Θα συναντηθούμε ξανά με την οικογένεια και τους φίλους μας» είπε, τονίζοντας πως το σημαντικό αυτήν τη στιγμή είναι να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

«Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλους όσους εργάζονται καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε τη νόσο κι αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πως έδωσαν τη μάχη».

«Μου θυμίζει το πρώτο διάγγελμα που έκανα το 1940 με την αδερφή μου σε όσα παιδιά είχαν χάσει τα σπίτια τους. Σήμερα όλοι αισθάνονται τον πόνο για τον χωρισμό από τους αγαπημένους τους”, είπε σε άλλο σημείο του μηνύματός της, κατά το ο "Αυτό σήμερα είναι διαφορετικό. Θα πετύχουμε και αυτό θα ανήκει σε καθέναν από εμάς. Οι καλύτερες ημέρες θα γυρίσουν και θα είμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους. Στέλνω σε όλους μας τις ευχές μου" συμπλήρωσε η 97χρονη μονάρχης, "πού προβλήθηκε κι αυτό το ιστορικό ντοκουμέντο" είπε.

Πηγή

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares