Skip to main content

CELEBS

Η Δούκισσα Νομικού μας στέλνει τα θετικά της vibes!

Και μας συμβουλεύει να γυμναζόμαστε!



Η καραντίνα συνεχίζεται και όλοι μας βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας έχοντας μειώσει τις εξόδους μας μόνο στις απαραίτητες. Η μανούλα δύο παιδιών, Δούκισσα Νομικού, έχει απομονωθεί με τα παιδιά της και δε βγαίνει καθόλου έξω προκειμένου να προφυλαχτεί από τον κορωνοϊό.

Σήμερα, θέλησε να στείλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας δίνοντάς μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε! Αποκάλυψε μάλιστα, τι της φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό δεν είναι άλλο από τη γυμναστική!

«Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Η κατάσταση δεν βοηθάει. Η απομόνωση δε βοηθάει. Ούτε ο καιρός βοηθάει. Κι όμως, ξέρεις τι βοηθάει; Η γυμναστική. 30 λεπτά κάθε μέρα. Όχι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι αναρωτιέμαι) αλλά για να φτιάξεις το πνεύμα και τη διάθεση σου. Δοκίμασε το. Πάρε βαράκια ή κράτα μπουκάλια, πάρε μια καρέκλα ή τις μπάλες με τις οποίες έκανες ασκήσεις για εύκολο τοκετό, βάλε μουσική στα αυτιά, άσε το κινητό σου και εκτονώσου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσε αυτά τα 30 λεπτά στον εαυτό σου όταν εκείνα κοιμούνται. Θα νιώσεις καλύτερα. Στο υπόσχομαι. Και μετά φάε παγωτό σοκολάτα. Λειτουργεί σου λέω. Εγώ είμαι έτοιμη να αρχίσω από σήμερα, πάμε να το γυρίσουμε. Είσαι μαζί μου; #mondaymotivation #karantinamotivation #menoumespiti», έγραψε η πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς η οποία φαινεται πιο αποφασισμένη από ποτέ!

https://www.instagram.com/p/B-o-qIFnU58/


Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός