Η Δούκισσα Νομικού μας στέλνει τα θετικά της vibes!

Και μας συμβουλεύει να γυμναζόμαστε!

Κατερίνα Ανδρομιδά

Η καραντίνα συνεχίζεται και όλοι μας βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας έχοντας μειώσει τις εξόδους μας μόνο στις απαραίτητες. Η μανούλα δύο παιδιών, Δούκισσα Νομικού, έχει απομονωθεί με τα παιδιά της και δε βγαίνει καθόλου έξω προκειμένου να προφυλαχτεί από τον κορωνοϊό.

Σήμερα, θέλησε να στείλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας δίνοντάς μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε! Αποκάλυψε μάλιστα, τι της φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό δεν είναι άλλο από τη γυμναστική!

«Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Η κατάσταση δεν βοηθάει. Η απομόνωση δε βοηθάει. Ούτε ο καιρός βοηθάει. Κι όμως, ξέρεις τι βοηθάει; Η γυμναστική. 30 λεπτά κάθε μέρα. Όχι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι αναρωτιέμαι) αλλά για να φτιάξεις το πνεύμα και τη διάθεση σου. Δοκίμασε το. Πάρε βαράκια ή κράτα μπουκάλια, πάρε μια καρέκλα ή τις μπάλες με τις οποίες έκανες ασκήσεις για εύκολο τοκετό, βάλε μουσική στα αυτιά, άσε το κινητό σου και εκτονώσου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσε αυτά τα 30 λεπτά στον εαυτό σου όταν εκείνα κοιμούνται. Θα νιώσεις καλύτερα. Στο υπόσχομαι. Και μετά φάε παγωτό σοκολάτα. Λειτουργεί σου λέω. Εγώ είμαι έτοιμη να αρχίσω από σήμερα, πάμε να το γυρίσουμε. Είσαι μαζί μου; #mondaymotivation #karantinamotivation #menoumespiti», έγραψε η πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς η οποία φαινεται πιο αποφασισμένη από ποτέ!

View this post on Instagram

Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Η κατάσταση δεν βοηθάει. Η απομόνωση δεν βοηθάει. Ούτε ο καιρός βοηθάει. Κι όμως, ξέρεις τι βοηθάει; Η γυμναστική. 30 λεπτά κάθε μέρα. Όχι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι αναρωτιέμαι) αλλά για να φτιάξεις το πνεύμα και τη διάθεση σου. Δοκίμασε το. Πάρε βαράκια ή κράτα μπουκάλια, πάρε μια καρέκλα ή τις μπάλες με τις οποίες έκανες ασκήσεις για εύκολο τοκετό, βάλε μουσική στα αυτιά, άσε το κινητό σου και εκτονώσου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσε αυτά τα 30 λεπτά στον εαυτό σου όταν εκείνα κοιμούνται. Θα νιώσεις καλύτερα. Στο υπόσχομαι. ❤️ Και μετά φάε παγωτό σοκολάτα. Λειτουργεί σου λέω 😉 Εγώ είμαι έτοιμη να αρχίσω από σήμερα, πάμε να το γυρίσουμε 💪🏻 Είσαι μαζί μου; #mondaymotivation #karantinamotivation #menoumespiti

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on


Πηγή

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares