Skip to main content

CELEBS

Η Ευγενία Δημητροπούλου γιόρτασε μέσω video call τα γενέθλια της

Το lockdown εμπνέει τους καλλιτέχνες...



Η Ευγενία Δημητροπούλου δε φανταζόταν πως τα φετινά της γενέθλια θα ήταν τόσο διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές.

Η ηθοποιός δεν πτοήθηκε, αντιθέτως τα γιόρτασε με έναν πρωτότυπο τρόπο μέσα στο σπίτι σβήνοντας όχι τα συνηθισμένα κεράκια της τούρτας, αλλά αναπτήρες και ρεσώ.

Οι φίλοι της και οι θαυμαστές της δεν έχασαν την ευκαιρία να της ευχηθούν, μέσω βιντεοκλήσεων. Η Ευγενία Δημητροπούλου ευχαρίστησε τους followers της κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία την είδαμε να χαμογελά και να κρύβεται από τον ήλιο που τόσο έχει ξεσυνηθίσει, όπως εξομολογήθηκε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/B-ww6P-pYCQ/?utm_source=ig_embed

«Και κάπως έτσι υποδέχομαι την καινούρια μου χρονιά! Γενέθλια στην καραντίνα λοιπόν, με βιντεοκλήσεις από το πρωί σβήνοντας αναπτήρες, ρεσώ, κεράκια γλυκάκια φίλων (που θα φάνε οι ίδιοι μετά) με μακιγιάζ που έβαλα μετα από σχεδόν είκοσιπέντε μέρες έτσι για το κάτι διαφορετικό και με αυτή την φωτογραφία που χαιρετάω και υποδέχομαι τον νέο χρόνο ενώ ταυτόχρονα με τυφλώνει και ο ήλιος που συνειδητοποίησα πως εχω ξεσυνηθίσει? Ευχαριστω πολύ πολύ για τις ευχές! Ας έχουμε όλοι υγεία και αγάπη στις καρδιές μας! #birthdaygirl», έγραψε η ηθοποιός, η οποία έκλεισε τα 36!.

Πηγή

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.