Skip to main content

CELEBS

# Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη: Διαδικτυακή συναυλία απόψε

Eντεχνα, χιπ χοπ και ροκ, πανκ και ska, μουσικές που μας φέρνουν πιο κοντά 



Η καραντίνα τελικώς δεν αποδεικνύεται και τόσο δύσκολη υπόθεση. Εξαιρώντας τις οικονομικές επιπτώσεις, αποδεικνύεται πως η ελευθερία είναι προσωπική υπόθεση και πως όλα όσα ψάχνουμε εκεί έξω, μπορούμε να τα βρούμε και μέσα μας.

Επίσης αν κοιτάσεις γύρω σου, χάρη στο διαδίκτυο δεν έχουν αλλάξει τόσο ριζικά τα πράγματα. Μπορείς και να συνομιλείς με τους δικούς ανθρώπους και να ''ταξιδεύεις'' στα αγαπημένα σου μέρη και να παρακολουθείς συναυλία!  Και λέγοντας για συναυλία, την Κυριακή βράδυ, 12 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συναυλία με τίτλο:  "Κανένας Μόνος/ Καμία Μόνη", προκειμένου να απαλυνθεί η μοναξιά που πολλοί νιώθουμε λόγω των ημερών. 

 


 

 

"Στους καιρούς της καραντίνας δεκάδες καλλιτέχνες μας στέλνουν από τις αυλές τους, τα μπάνια, τις κουζίνες και τα σαλόνια τους βίντεο με τραγούδια. Τραγούδια που ξέρουμε και που δε ξέρουμε, παραδοσιακά και έντεχνα, χιπ χοπ και ροκ, πανκ και ska, μουσικές που μας φέρνουν πιο κοντά και μουσικές που μας ταξιδεύουν.

Στην πρωτοβουλία μας ανταποκρίθηκαν οι:

Στάθης Αραμπατζής, Νένα Βενετσάνου, Άγγελος Βλαϊκούδης, Κάτια Γέρου, Φοίβος Δεληβοριάς, Δρομολάγνοι, Ζαχαριουδάκης Δημήτρης, Δάφνη Ζουρνατζή, Κέρινες Ζωές, Τάσος Κοφοδήμος (Λάργκο Largo), Αλέξανδρος Κτιστάκης, Βασίλης Λαμπράκης, Μακαβού Κατερίνα, Μεράντζας Γιώργος, Μόνιμος Κάτοικος, Πάνος Μπούσαλης,Νατάσα Μποφίλιου, Φώτης Σιώτας, Ρήγας Σκεπετάρης, Γιώργος Φουντούκος, Μάρθα Φριντζήλα, Alex K (The Last Drive), Bailemos, CHICKN, JazzMatazz 3 w/ Güneş Demir, Fulya Özlem, Ozan Çoban (İstanbul), Magic De Spell, Mc Yinka, Moa Bones, Renovatio, Tiny Jackal

Και τους ευχαριστούμε όλους και όλες πολύ πολύ.

Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Φοίβο Δεληβοριά που μα μας εμπιστεύτηκε ένα καινούργιο ανέκδοτο τραγούδι του που θα παρουσιαστεί την Κυριακή το βράδυ.

Να πούμε ακόμα πως υπήρξαν δεκάδες καλλιτέχνες που θα ήθελαν αλλά δεν κατάφεραν να μας στείλουν κάτι μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχαμε και τους ευχαριστούμε και αυτούς πολύ. Όπως και τον Γιώργο Μεράντζα και την Κάτια Γέρου που δεν έγραψαν κάτι ειδικά για εμάς αλλά μας χάρισαν βίντεο από παλιότερες παραστάσεις τους που θα προβληθούν στο τέλος της συναυλίας μας. Η ανταπόκριση και η διάθεση προσφοράς όλων μας γέννησε δύναμη.

Κυριακή βράδυ λοιπόν τα λέμε στη συναυλία. Καλέστε τους φίλους σας και συντονιστείτε στη σελίδα μας Covid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη

Για να μην μείνει κανείς μόνος – καμία μόνη.

Για να νικήσει η ζωή!"

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30