Skip to main content

CELEBS

150 κρούσματα κορωνοϊού στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι

Σήμανε συναγερμός σύμφωνα με τον υφυπουργό Ν. Χαρδαλιά



 

Συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση και στις υγειονομικές αρχές, καθώς σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά βρέθηκαν 150 άτομα θετικά στον κορωνοϊό στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κρανίδι Αργολίδας.

Σε ερώτηση του προέδρου καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, κ. Ανδρέα Μαρτζάκλη για το πότε θα ανοίξουν τα καταστήματά τους, ο κ. Χαρδαλιάς φέρεται να του είπε:

«Έχουμε 150 κρούσματα στο Κρανίδι, φεύγω, πηγαίνω εκεί τώρα. Όλα θα ανοίξουν στην ώρα τους».

Μαζί με τον κ. Χαρδαλιά μεταβαίνει στη δομή ο γενικός γραμματέας υποδοχής αιτούντων άσυλο, Μανώλης Λογοθέτης, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Αυτή την ώρα στο δημαρχείο της Ερμιόνης πραγματοποιείται σύσκεψη με την συμμετοχή του δημάρχου, αλλά και του Περιφερειάρχη.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος πανικού και πως ό,τι πρέπει να γίνει θα γίνει με βάση το πρωτόκολλο.

Πάντως ο υφυπουργός και τα μέλη του κλιμακίου που έφτασαν στη δομή των μεταναστών αντίκρισαν και εικόνες καταστροφής, καθώς αρκετοί μετανάστες, προκάλεσαν ζημιές όταν έμαθαν πως το ξενοδοχείο μπαίνει σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε μια 28χρονη έγκυος, η οποία διαμένει στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, θετική στον κορωνοϊό. Αμέσως έσπευσαν εκεί ο κ. Τσιόδρας, ο κ. Χαρδαλιάς και ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης.

Όπως ενημέρωσε χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας σε τεστ για κορωνοϊό υπεβλήθησαν και οι 475 διαμένοντας στη δομή μεταναστών, όλοι οι εργαζόμενοι εκεί αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου είχε μεταβεί η 28χρονη εγκυμονούσα.

Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός