Skip to main content

CELEBS

Η Gwyneth Paltrow δημοπρατεί φόρεμα της για καλό σκοπό

Η τιμή του ξεκινά από τα 6.250 δολάρια

 



 

Η Gwyneth Paltrow θέλοντας να βοηθήσει στην καταπολέμηση του Covid-19, που ταλαιπωρεί χιλιάδες ανθρώπους αυτούς τους μήνες, αποφάσισε να συγκεντρώσει κεφάλαια με έναν μοναδικό τρόπο. Η διάσημη ηθοποιός δημοπρατεί ένα φόρεμα της, που η ίδια έχει φορέσει στα Όσκαρ, για το όποιο ωστόσο είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως δεν της άρεσε και τόσο, καθώς δεν ταίριαζε με την περίσταση μιας red carpet εμφάνισης.

Η δημοπρασία είναι μέρος του «All In Challenge», το οποίο παρέχει φαγητό σε όλους όσους έχουν ανάγκη αυτή την κρίσιμη περίοδο. Η Paltrow γνωστοποίησε την απόφαση της αυτή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, με ένα βίντεο που εξηγεί την κίνηση της αυτή, καθώς και τους λόγους που επέλεξε το συγκεκριμένο κομμάτι για την δημοπρασία.

 

 

«Είναι ένα χειροποίητο φόρεμα Calvin Klein. Το φόρεσα στα Όσκαρ την επόμενη χρονιά από αυτήν που κέρδισα το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στο Shakespeare in Love. Και είναι στο στιλ της δεκαετίας του ’90, που έχει επιστρέψει». Στην συνέχεια, η ταλαντούχα ηθοποιός υποσχέθηκε πως θα παραδώσει η ίδια το φόρεμα στον πλειοδότη «συνοδευόμενο από ένα φλιτζάνι τσάι ή ένα ποτήρι κρασί». Η τιμή του κομματιού ξεκινάει από τα 6.250 και η δημοπρασία λήγει σε μερικές μέρες.

https://www.instagram.com/p/B_GQEWvjUFH/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.