Η εποχή μας ''γεννά'' προβληματισμούς στη μέλλουσα μαμά Γεωργία Αβασκαντήρα...

Η ανάρτηση που έκανε είναι τροφή για σκέψη!

Κατερίνα Ανδρομιδά

Σε μια γλυκιά αναμονή βρίσκονται ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του μωράκι.

Η μέλλουσα μανούλα μένει στο σπίτι και προσπαθεί να περνά ευχάριστα τον χρόνο της, αλλά φαίνεται πως την προβληματίζουν ορισμένα πράγματα σε ό,τι αφορά τον ερχομό του παιδιού της.

Μάλιστα, διατύπωσε τους  προβληματισμούς της μέσω ενός post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «{Είναι μια περίεργη και μίζερη μέρα η σημερινή και για κάποιο λόγο για αρκετούς που έχω μιλήσει μαζί τους. Ξυπνώντας κακοδιάθετη, διαβάζοντας βιβλία για το πως να μεγαλώσεις ένα παιδί και περιμένοντας το μωρό μου υπάρχει μια σκέψη που με προβληματίζει… Πώς θα του μάθω να αγωνίζεται και να πιστεύει σε αυτόν σε μια εποχή που αρκεί το επιφανειακό, που επιβραβεύει την ανάγκη να δείχνεις καθημερινά μια εικόνα τέλεια και ευτυχισμένη με συγκεκριμένους κανόνες, σε μια εποχή που επιτυχία είναι να είναι κάτι αποδεκτό από πολλούς και ας είναι ψέμα… μια εποχή που δεν την ενδιαφέρει η αλήθεια αρκεί η συσκευασία δώρου και ας μην έχει τίποτα μέσα το κουτί… σκέφτομαι πως θα ζούσε η Αμελί αυτή την εποχή και πως θα προστάτευε το παιδί της από όλα αυτά αν την βλέπαμε να γίνεται μαμά… η ευχή μου αυτή τη μουντή μέρα είναι η αλλαγή της εποχής να είναι να έρθουμε πιο κοντά στην αλήθεια και τη διαφορετικότητα μας,αυτή να είναι η αισθητική του μέλλοντας…} είναι λυτρωτικό να γράφεις τις σκέψεις σου και να ανοίγεις κάποιες φορές το “παράθυρο σου” να τις ακούνε και άλλοι…».

Πηγή

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares