Skip to main content

CELEBS

Νίκος Πολυδερόπουλος από Γαύδο: «Μπορώ να τα καταφέρω όπου κι αν είμαι!»

Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί πήγε στο νησί εν μέσω καραντίνας

 



 

Πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας ο Νίκος Πολυδερόπουλος τα μάζεψε και πήγε στη Γαύδο. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την απόφασή του να πάει στο συγκεκριμένο νησί. Αρχικά αστειεύτηκε ότι μάλλον έχει κάποια σχέση με τη Γαύδο και δεν το ξέρει, τονίζοντας ότι η επαφή με τη φύση τον γαληνεύει.

 

 

«Είμαι έναν μήνα και πέντε μέρες εδώ….Δε μου έχει λείψει τίποτα. Αυτό θα μου λείψει όταν θα φύγω!», εξηγεί ο ίδιος. Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που δεν παίρνει ο ίδιος αποφάσεις για τη ζωή του αλλά ο κορωνοϊός.

«Γενικά, με τους όρους και τους κανόνες τα πάω και δεν τα πάω καλά… Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε όλοι πειθαρχημένοι και να κάνουμε αυτό, αλλά επειδή η ζωή είναι οι επιλογές μας, αν έχουμε μια επιλογή καλύτερη από αυτή που υπάρχει τώρα γιατί να μην την επιλέξουμε;», δήλωσε ο τηλεοπτικός «Ορφέας».

 

 

«Έφυγα γιατί εδώ έχω την ελευθερία μου. Μου αρέσει η φύση, μου αρέσει αυτή η απλότητα… Έχω μια δύναμη και μια σιγουριά στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω όπου κι αν είμαι και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός