Μαρία Κίτσου: «Η τηλεόραση μου ταίριαξε πολύ... τη βάζω ίσα με το θέατρο!

Αυτά είναι τα κοινά της με τη «Λενιώ» από τις  «Άγριες Μέλισσες»

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κίτσου, η πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες». Εννοείται ότι μεγάλο μέρος της κουβέντας της με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε να κάνει με τη σειρά που την έκανε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

«Η τηλεόραση μου ταίριαξε τόσο πολύ που λέω -ενώ είχα το θέατρο πάντα στην πρώτη θέση- , τώρα τα έχω στην ίδια θέση. Την αγάπησα την τηλεόραση» είπε με το χαρακτηριστικό της ύφος η ηθοποιός. Στη συνέχεια τόνισε πως αυτό που την ιντριγκάρει ήταν η αδρεναλίνη των γυρισμάτων.

 

Μάλιστα, η Μαρία σύγκρινε τη «Λενιώ» με τον εαυτό της λέγοντας ότι είναι κι εκείνη αντράκι. «Δεν είμαι γατούλα στις σχέσεις μου. Ο άλλος θα ζήσει μια γυναίκα που δε θα είναι γατούλα. Δεν τα αντέχω αυτά ούτε τα υποκοριστικά. Κατά τα άλλα είμαι αρκετά θηλυκή, δεν έχω κάτι ανδροπρεπές. Η ειλικρίνεια είναι ένα βασικό πράγμα» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα της σειράς. «Σταματήσαμε τα γυρίσματα πριν την επιβαλλόμενη καραντίνα. Δε γινόταν αλλιώς σίγουρα. Θα ήμασταν καλή παρηγοριά, αλλά μπήκαν οι επαναλήψεις. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό και κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Δε με αγχώνει η επιστροφή. Θα είναι όλα αποστειρωμένα, θα αρχίσουμε και εμείς σιγά-σιγά. Αρχές, μέσα Μαΐου θα αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα. Δε ξέρω τι θα γίνει με τις αγκαλιές και τα φιλιά» αποκάλυψε.

Πηγή: Star.gr

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares