Ο Κώστας αποχαιρέτισε χθες το MasterChef!

 

Η δοκιμασία που του στοίχισε τη παραμονή του...

Κατερίνα Ανδρομιδά

Η σημερινή αποχώρηση έδειξε πώς μια στιγμή αδυναμίας μπορεί να κάνει κάποιον παίκτη να το μετανιώσει πικρά, για την ευκαιρία που άφησε να του φύγει. 

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Νταλιάνης, ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου, μια από τις πιο δυνατές τετράδες, που έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση στον φετινό διαγωνισμό.

Όμως σήμερα δεν υπήρχε ψηφοφορία, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκριναν δίκαιο να υπάρξει μια αναμέτρηση μεταξύ του Γιώργου, του Κώστα, του Σταύρου και του Σταυρή, προκειμένου να απαλλαχθεί ένας από αυτούς και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά του διαγωνισμού.

Νικητής σε αυτή τη δοκιμασία αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος ανέβηκε στον εξώστη και παρακολούθησε από εκεί τη δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία “πάλεψαν” οι Κώστας Νταλιάνης, Γιώργος Λασκαρίδης και Σταύρος Γεωργίου.

Οι τρεις κριτές, μαζί με τον δημιουργό του πιάτου, τον Θοδωρή Μωυσίδη δοκίμασαν, βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των υποψηφίων και βγήκαν έξω όπου τους ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα.

Οι βαθμολογίες των παικτών ήταν οι εξής:

Κώστας Νταλιάνης: (5+5+6+6) – 22 βαθμοί

Σταύρος Γεωργίου: (6+7+7+7) – 27 βαθμοί

Γιώργος Λασκαρίδης: (8+8+8+8) – 32 βαθμοί

Ωστόσο, ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Κώστας Νταλιάνης, ο οποίος αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Πηγή

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares