Skip to main content

CELEBS

Boris Johnson: Έδωσε στον νεογέννητο γιό του, το όνομα των γιατρών που τον έσωσαν

Η πρώτη φωτογραφία και το όνομα του μικρού



 

Σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής του, ο Boris Johnson υποδέχτηκε τον νεογέννητο γιό του, ύστερα από την περιπέτεια της υγείας του με τον νέο ιό.

Pixel

Η Symonds (γυναίκα του πρωθυπουργού) δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία  βλέπουμε να κρατάει  αγκαλιά τον μικρό Johnson.

https://www.instagram.com/p/B_sG-AzJpxE/

Μαζί με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, αποκαλύφθηκε και το όνομά του. Tο οποίο είναι Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.
To Wilfred τιμά το όνομα του παππού του πρωθυπουργού, το Lawrie είναι το όνομα του παππού της Symonds ενώ το Nicholas δόθηκε για να τιμηθούν οι δύο γιατροί, που σύμφωνα με τον Johnson, έσωσαν τη ζωή του κατά τη νοσηλεία του στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά τη διάγνωσή του με τον ιό.

Pixel

Ειδικότερα, οι Dr Nick Price και Dr Nick Hart ήταν οι γιατροί που προσέφεραν την καλύτερη φροντίδα στον πρωθυπουργό και φρόντισαν για την γρήγορη ανάρρωσή του. Η επιλογή του ονόματος του μικρού ωστόσο, τιμά και όλο το προσωπικό του NHS μεταφορικά, για την πολύτιμη προσφορά, αυτό το δύσκολο διάστημα απέναντι στους ασθενείς που μάχονται τον ιό.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

Προτεινόμενα

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά