Skip to main content

CELEBS

Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογείται για τον πατέρα της και συγκινεί...

Στο Σημείο Συνάντησης!


Κατερίνα Ανδρομιδά

Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκαναν μία ωραία συζήτηση στο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ και μίλησαν για τον θάνατο του πατέρα τους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε ότι συνέβη σε μια περίοδο που δεν ήταν εύκολο για την ίδια να «βγαίνει» στην τηλεόραση και η Ελένη Μενεγάκη τότε της είχε δώσει τον χώρο που χρειαζόταν. «Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου πήγαινα σε όλες τις χημειοθεραπείες, μετά έφευγα πήγαινα ραδιόφωνο, μιλάμε για ροκ κατάσταση. Έκανα και τηλεόραση τότε, αλλά το είχα συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη και προς τιμήν της μου είπε “πάρε τον χρόνο σου”, γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφώνομαι. Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι είναι άρρωστος ο μπαμπάς μου. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να παίρνεις χρόνο για να αντιλαμβάνεσαι την απώλεια!».

Στη συνέχεια και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την αρρώστια αλλά και τον θάνατο του πατέρα της:

«Εγώ τότε ήμουν στο θέατρο. Ο μπαμπάς μου μπήκε εντατική την 1η Φλεβάρη και μέχρι τις 19 που έφυγε εγώ ήμουν κάθε μέρα στο θέατρο. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά προς το τέλος ότι μας έλεγαν ότι μετράει ώρες κι εγώ έπρεπε να πάω στο θέατρο. Είχα πει τότε στους συναδέλφους να πούμε τα λόγια λίγο πιο γρήγορα για να προλάβω να πάω στον μπαμπά μου. Είχαμε βγάλει την παράσταση αυτή πολύ γρήγορα.

Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου είχαμε την κηδεία Σάββατο και είχαμε διπλή παράσταση. Η απογευματινή ακυρώθηκε αλλά στη βραδινή πήγα κανονικά».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη....

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department