Skip to main content

CELEBS

Celebrities διαβάζουν τα sms που τους στέλνουν οι μαμάδες τους

Σαν την δική σου με το sms της «ζακέτα να πάρεις » 

 



 

Με αφορμή την φετινή επέτειο για την «Γιορτή της Μητέρας», ο Jimmy Kimmel δημιούργησε το πιο απολαυστικό βίντεο, για να μας δείξει πως οι μαμάδες σε κάθε γωνιά του κόσμου είναι ίδιες με την δική σου και σήμερα έχουν την τιμητική τους. Ο Αμερικανός παρουσιαστής, γνωστός για το χιούμορ του επίλεξε διάσημους celebrities να διαβάσουν μερικά από τα μηνύματα που δέχονται σε καθημερινή βάση από τις μητέρες τους και πραγματικά ταυτιστήκαμε.

Αν με ρωτήσεις τώρα, τι κοινό έχει η κυρά Ελένη (η μαμά μου) με την μητέρα της Gwyneth Paltrow ή της Renée Kathleen Zellweger, αμέσως θα σου βρω πέντε-έξι, όπως και με την δική σου μητέρα αλλά και την μητέρα του γείτονα. Οι μητέρες όλου του κόσμου είναι εκεί για να σε συμβουλεύσουν, να σε μαλώσουν, να σου γκρινιάξουν, να μιλούν μόνες τους σε κατεβατά μηνύματα, χωρίς να υπολογίζουν δημοσιότητα, Όσκαρ, ηλικία, αν εσύ έχεις ήδη την δική σου οικογένεια. Οι μαμάδες είναι επίσης εκεί για να σε νοιάζονται, να σε προφυλάσσουν, να σε στηρίζουν και φυσικά για να σε αγαπούν παντοτινά.

Έτσι βλέπουμε τη μαμά της Gwyneth Paltrow να μιλάει μόνη της στα μηνύματα, τη μαμά της Elle Fanning να την προειδοποιεί για τον κίνδυνο από τις βουτιές στην πισίνα αλλά και τη μαμά της Renée Zellweger να την καληνυχτίζει τρυφερά με ένα «σ ’αγαπώ».

Δες το βίντεο και ταυτίσου ελεύθερα!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.