Θύματα hacking η Madonna, η Lady Gaga και πολλοί ακόμα celebrities

Τι δήλωσε το δικηγορικό τους γραφείο

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Διάσημους celebrities φαίνεται πως έχουν βάλει στο μάτι οι hackers το τελευταίο διάστημα. Μετά την είδηση για τους χακαρισμένους λογαριασμούς των social media του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σειρά είχαν στην λίστα των επιτήδειων και άλλα άτομα από το χώρο της διεθνούς showbiz. Συγκεκριμένα, το δικηγορικό γραφείο, το οποίο διαχειρίζονταν νομικές υποθέσεις πολλών διασημοτήτων όπως της Lady Gaga, της Madonna, του Robert De Niro κι πολλών ακόμα, έπεσε θύμα hackers.

Συμφώνα με κρυπτογραφημένη ανακοίνωση τους, οι hackers ισχυρίζονται ότι έχουν κλέψει από τον ιστότοπο του δικηγορικού γραφείου «Grubman Shire Meiselas & Sacks», 756 gigabytes δεδομένων, μεταξύ των οποίων υπάρχουν συμβόλαια  και προσωπικά emails. Για την εγκυρότητα των λεγομένων τους αλλά και για να ασκήσουν πίεση, οι hackers δημοσίευσαν ένα απόσπασμα από το συμβόλαιο της Madonna, ζητώντας λύτρα, προκείμενου να μην δημοσιεύσουν και άλλα απόρρητα έγγραφα.  

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε πέσει θύματα επίθεσης στον κυβερνοχώρο. Έχουμε ειδοποιήσει τους πελάτες και το προσωπικό μας. Έχουμε προσλάβει εμπειρογνώμονες  που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα και εργαζόμαστε όλο το εικοσιτετράωρο για την αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων», δήλωσε εκπρόσωπος της δικηγορικής εταιρείας. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares