Ο Γιώργος Χρανιώτης αυτοσαρκάζεται για τα μακριά του μαλλιά!

 

Η ανάρτηση στο Instagram που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Κατερίνα Ανδρομιδά

 

Σχεδόν μετά από δύο μήνες εγκλεισμού έγινε η άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν παρθεί για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

Πολλοί επώνυμοι αδημονούσαν να επισκεφθούν τα κομμωτήρια για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους, αλλά αυτό δε συμβαίνει και στην περίπτωση του Γιώργου Χρανιώτη.

Ο ηθοποιός, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, φαίνεται πως απολαμβάνει το look που απέκτησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Τα κατσαρά του μαλλιά και το μούσι του έχουν μακρύνει όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αλλά μέχρι στιγμής το διασκεδάζει λέγοντας: «Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα με τα μαλλιά και τα μούσια. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα το κάνω, αλλά για την ώρα απολαμβάνω αυτή την κατάσταση. Εσείς δε χρειάζεται να την απολαύσετε αλλά είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση».

Ο Γιώργος Χρανιώτης δε σταματά να αυτοσαρκάζεται συμπληρώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησης του: «Όταν η αναστάτωση του πλανήτη επηρεάζει, τη ραγδαία εξάπλωση της τρίχας.Ή αλλιώς...Μεγάλε κουρέψου-ξυρίσου γιατί δεν πάει άλλο.ALO!!!!!!OUI!!!!NO NO NO».

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνισή του, ενώ τα likes έπεσαν «βροχή»!

Πηγή

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares