Skip to main content

CELEBS

Paradis και Ryder στο πλευρό του Johnny Depp: «Ποτέ δεν υπήρξε βίαιος»

Τι λένε για τη δικαστική διαμάχη του με τη βρετανική εφημερίδα The Sun



 

Η Γαλλίδα ηθοποιός Βανέσα Παραντί στηρίζει πλήρως τον πρώην σύζυγο της, τον Αμερικανό σταρ Τζόνι Ντεπ, στην αγωγή του εναντίον της βρετανικής εφημερίδας The Sun, που τον είχε εμφανίσει ως βίαιο σύντροφο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» υποστηρίζει ότι η βρετανική εφημερίδα και ο όμιλος News Group Newspapers στον οποίο ανήκει παρουσίασαν, σε ένα ρεπορτάζ τον Απρίλιο του 2018, ως επιβεβαιωμένο γεγονός ότι είχε χτυπήσει την τότε σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του 2017, μετά από περίπου έναν χρόνο γάμου. Η 34χρονη ηθοποιός τότε υποστήριζε ότι επί χρόνια ήταν θύμα «σωματικής και ψυχολογικής βίας», κάτι που ο Ντεπ διέψευδε.

Οι συνήγοροι του Αμερικανού σταρ ζήτησαν από τη Βανέσα Παραντί αλλά και  τη Γουινόνα Ράιντερ να καταθέσουν στη δίκη εναντίον της εφημερίδας που επρόκειτο να διεξαχθεί στα μέσα Μαρτίου στο Λονδίνο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

«Γνωρίζω τον Τζόνι πάνω από 25 χρόνια. Ήμασταν μαζί επί 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας» υπενθυμίζει η Γαλλίδα ηθοποιός στη γραπτή κατάθεσή της. «Όλα αυτά τα χρόνια ο Τζόνι ήταν ευγενικός σύζυγος και πατέρας, προσεκτικός, γενναιόδωρος και όχι βίαιος. Ποτέ δεν υπήρξε βίαιος απέναντί μου» πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να κατανοήσω όλες αυτές τις κατηγορίες (της Χερντ). Δεν ήταν ποτέ του επιθετικός απέναντι μου. Δεν ήταν ποτέ βίαιος» ανέφερε με τη σειρά της η Γουινόνα Ράιντερ σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα