Skip to main content

CELEBS

Ποιες είναι οι 5 πιο δυνατές φιλίες του Hollywood;

Αστέρες οι οποίοι έμειναν από την πρώτη στιγμή αχώριστοι



 

Οι φιλίες σπανίως έρχονται στο προσκήνιο. Το ενδιαφέρον κυρίως τραβούν οι σχέσεις και οι χωρισμοί. Σε αυτήν την ανάρτηση όμως, θα δούμε τις φιλίες που έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα των χρόνων στο Hollywood και αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Πρώτο και αγαπημένο ‘’ζεύγος’’ φιλίας δεν θα μπορούσε παρά να ήταν αυτό του Brad Pitt και Leonardo DiCaprio. Η τελευταία ταινία του Ταραντίνο μάλιστα είχε για πρώτη φορά και τους δυο πρωταγωνιστές στην μεγάλη οθόνη. Στα Όσκαρς δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον, αλλά και το πόσο είχε σταθεί ο DiCaprio στον Pitt, ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα του αλκοολισμού. Μια και μόνο κοινή τους συνέντευξη, αρκεί για να σου δείξει το κλίμα που έχουν μεταξύ τους αλλά και το πόσο γελούν όταν είναι οι δυο τους. Τέλος ο Pitt σε συνέντευξη του, είχε δηλώσει πως στο τηλέφωνο θα μιλήσουν σχεδόν καθημερινά και θα στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε δύσκολες αποφάσεις και στιγμές.

Jennifer Aniston & Courteney Cox: 

Μετρά χρόνια αυτή η φιλία και το "I'll be there for you," τις αντικατοπτρίζει πλήρως. Για σχεδόν 3 δεκαετίες, οι δυο τους έχουν μείνει αχώριστες. Ακόμη και σήμερα δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράσουν μέσα από τα social media την αγάπη τους η μια στην άλλη, ενώ τέλος οι φορές που παπαράτσι τις έχουν πετύχει μαζί είναι αμέτρητες.

 

 

Ryan Reynolds & Hugh Jackman: 

Διδάξτε και σε μας, λίγο Bromance! Πρόκειται για δυο φίλους με τρομερό χιούμορ και πολύ γέλιο κάθε φορά που συναντιούνται. Εξίσου δυνατή φιλία με καθημερινά σχεδόν τηλεφωνήματα, προπονήσεις μαζί και άφθονο τρολ.

 

 

Gigi Hadid & Blake Lively: 

Μια φιλία που ίσως να μην είχες κατά νου, είναι αυτή των Gigi Hadid & Blake Lively. Θα μπορούσες να τις πεις και αδερφές αφού και οι δυο είναι πανέμορφες ξανθιές καλλονές. Ομολογουμένως κρατούν πιο χαμηλό προφίλ στην φιλία τους, όμως η Gigi Hadid είχε μιλήσει ανοιχτά για την Blake Lively και την φιλία τους, ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το πάρτι της πέρσι με την ηθοποιό, τα λένε όλα. Οι δυο τους σίγουρα ξέρουν πώς να περάσουν καλά και ενώ η Gigi διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη, οι συμβουλές από την Blake, μητέρα 3 παιδιών, είναι ότι ακριβώς χρειάζεται.

 

 

Selena Gomez & Taylor Swift: 

Πρόκειται για μια από τις πιο υποστηρικτές φιλίες στην παγκόσμια βιομηχανία μουσικής. Έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι πρόκειται όχι απλώς για φίλες, αλλά soulmates. Εκφράζουν τεράστια στήριξη η μια προς την άλλη και μεγάλη ευγνωμοσύνη που η μια είναι στην ζωή της άλλης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ