Skip to main content

CELEBS

Gigi Hadid: Απαντά για το αν έχει κάνει πλαστική στο πρόσωπο της

Το βίντεο με τα χιλιάδες views



 

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία μοντέλα της σύγχρονης βιομηχανίας μόδας. Πρόσφατα έγινε γνωστή και η εγκυμοσύνη της, όπου το νεαρό μοντέλο περιμένει μαζί με τον αγαπημένο της, Zayn Malik το πρώτο τους παιδί.

Η νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί με τον νέο covid/19 έχει καταστήσει τα live videos στο instagram καθημερινότητα. Έτσι και η Gigi Hadid εμφανίστηκε live στο Instagram μαζί με την makeup artist της Maybelline, Erin Parsons για να δημιουργήσουν ένα εύκολο μακιγιάζ κατάλληλο για κλήσεις στο Zoom.

Στο live αυτό η Hadid βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά σε όλες τις ερωτήσεις που της γίνονται για τις πλαστικές επεμβάσεις ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα δικά της μυστικά ομορφιάς.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάνω fillers στο πρόσωπό μου και γι 'αυτό το πρόσωπό μου είναι στρογγυλό. Είχα μάγουλα από τότε που γεννήθηκα. Ειδικά στον fashion month - όταν ήμουν ήδη στην αρχή της εγκυμοσύνης’’.

Στη συνέχεια, η Hadid έβαλε τέλος στις φήμες για πλαστική χειρουργική:

"Για όσους αναρωτιούνται δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα στο πρόσωπό μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που όλοι ακολουθούν, αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους και τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα και καλά με τον εαυτό τους. Εμένα όμως, με τρομάζει. Νιώθω σαν να είμαι control freak. Σκέφτομαι, τι γίνεται αν πάει στραβά;»

Συνέχισε επίσης λέγοντας πως το μακιγιάζ για εκείνη είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά της.

"Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι τόσο πρόσκαιροι για να κάνουν μόνιμα πράγματα στο πρόσωπό τους. Δέχομαι τον εαυτό μου έτσι όπως είναι. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω μερικές φορές ανασφάλεια, αλλά για ειδικές περιπτώσεις μπορείτε να δώσετε σχήμα στη μύτη σας ή να κάνετε οτιδήποτε με μακιγιάζ», είπε.

 "Το μακιγιάζ είναι ένα τόσο όμορφο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις όμορφα σε ειδικές περιστάσεις, αλλά και να αποδεχτείς το όμορφο πρόσωπό σου για το πώς ακριβώς το έκανε ο Θεός ... και η μαμά με τον μπαμπά σου".

Δες ολόκληρο το live βίντεο στο instagram  account της Maybelline πατώντας εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30