Skip to main content

CELEBS

Iconic γυμνή φωτογραφία της Jennifer Aniston σε δημοπρασία

Είχε φωτογραφηθεί από τον Mark Seliger



 

Ο Mark Seliger είναι ένας από τους πιο φημισμένους φωτογράφους παγκοσμίως, έχοντας δουλέψει με περιοδικά όπως Rolling Stone και Vanity Fair Oscars. Πρίν από 25 χρόνια και συγκεκριμένα το 1995 συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Άνιστον στο αποκορύφωμα των Friends, όταν την φωτογράφησε μαζί με το καστ του σόου και τελικώς κατέληξε να τραβήξει μία από τις πιο iconic φωτογραφίες της ηθοποιού.

Η αγαπημένη μας Jenn ποζάρει γυμνή, με σταυρωμένα τα πόδια και κοιτά τον φακό στα μάτια στην ασπρόμαυρη λήψη. Οι φράντζες της πλαισιώνουν με το στιλ της εποχής το πρόσωπό της και δείχνει εύθραυστη αλλά και αισθησιακή.

 


Photo Credits: Mark Seliger 

 

Αυτή η φωτογραφία, μαζί με 24 άλλες εκτυπώσεις των πορτρέτων διασημοτήτων του Seliger, θα διεξαχθούν σε δημοπρασία για να βοηθήσουν τις προσπάθειες ανακούφισης ενάντια στη συνεχιζόμενη πανδημία κορωνοϊού.

Μάλιστα ο διάσημος φωτογράφος, 25 χρόνια μετά όταν ρωτήθηκε για την Τζένιφερ Άνιστον, είπε χαρακτηριστικά πως είναι: "ένα από τα αγαπημένα μου θέματα όλων των εποχών για να μιλήσω".

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department