Skip to main content

CELEBS

 Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση της να μείνει εκτός τηλεόρασης

 

«Αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν».

 



 

Η 21η Μαϊου του 2020 και ημέρα γιορτινή για την Ελένη Μενεγάκη, θα μείνει αξέχαστη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, αφού η παρουσιάστρια ανακοίνωσέ μέσω της  μεσημεριανής εκπομπή της, την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν καθώς και για όσο διάστημα επιθυμεί η ίδια. Με ένα σύντομο συγκινητικό μήνυμα προς τους τηλεθεατές, που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά πως την επόμενη σεζόν δεν θα τη δούμε στην τηλεόραση. «Θα είμαι ελεύθερη» ανέφερε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CAfSShCp-o8/

Μετά το τέλος της εκπομπής της, όπως ήταν φυσικό έξω από το στούντιο της περίμεναν δημοσιογράφοι, ώστε να μάθουν περισσότερα για την απόφαση της αυτή. Παρόλο που η παρουσιάστρια δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητική σε τέτοιου είδους συνέντευξης, αυτή την φορά στάθηκε με το αυτοκίνητό της και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. «Πάρα πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα, πραγματικά. Λέω ένα αντίο αυτή τη στιγμή αλλά δεν λέω ένα αντίο κλείνοντας μια πόρτα. Σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πω αφού αρχίσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει από το καλοκαίρι που για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι δουλειά» είπε χαμογελώντας η Ελένη Μενεγάκη.

«Τίποτα δεν κάνω στην τύχη και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής, ποτέ», τόνισε η όμορφη παρουσιάστρια, επιβεβαιώνοντας εκείνους που πιστεύουν ότι κάθε της κίνηση είναι πάντα πολύ καλά υπολογισμένη. «Ένα χρόνο το σχεδιάζω αυτό. Ένα χρόνο κάνω ένα βήμα εμπρός, ένα βήμα πίσω, αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία και για μένα προσωπικά χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα»

https://www.instagram.com/p/CAaKYeUJnb1/

Στην συνέχεις ανέφερε «Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μιλάει, οπότε πιστεύω ότι σήμερα τους περισσότερους μάλλον τους ξάφνιασα. Συνήθως μιλάνε όλοι οι άλλοι για μένα, εγώ είμαι λίγο αργή», συμπλήρωσε. Η ίδια αναφέρθηκε φυσικά και στους συνεργάτες της, λέγοντας: «Αυτοί που με ξέρουν καλά, το “φεύγω” το έχουν νιώσει από εμένα, δεν περιμένουν να τους το πω. Τα παιδιά που δουλεύουν μαζί μου σε όποιο πόστο, είναι δοκιμασμένοι και είναι ένας κι ένας. Εύχομαι όσοι ακούν και βλέπουν, πραγματικά να τους δώσουν τις ευκαιρίες που τους αρμόζουν»

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να δουλέψει στην διοίκηση «Είμαι η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και παρουσιάστρια θα παραμείνω».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια