Πρίγκιπας William: Η εξομολόγηση του για τις δυσκολίες της πατρότητας

Η αναφορά του στον θάνατο της μητέρας του, Diana

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Ένα νέο ντοκιμαντέρ πρόκειται να έρθει στο φως της δημοσιότητες από το BBC με τίτλο «Football, Prince William and our Mental Health», στο όποιο ο πρίγκιπας William προχώρησε σε μια βαθιά εξομολόγηση για την πρώτη φορά που έγινε πατέρας. Ο πρίγκιπας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην μοναδική αλλά ταυτόχρονα τρομακτική εμπειρία της πατρότητας, όπως ο ίδιος την έζησε.

Στο ντοκιμαντέρ o 37χρονος πρίγκιπας και πατέρας τριών παιδιών στην συζήτηση του με τον πρώην ποδοσφαιριστή Marvin Sordell, αναφέρθηκε επίσης στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana. «Όταν έγινα πατέρας ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Το βρήκα πραγματικά δύσκολο μεγάλωσα χωρίς πατέρα. Πάσχιζα πραγματικά με τα συναισθήματά μου εκείνη την περίοδο.» είπε πρώτος ο ποδοσφαιριστής και ο πρίγκιπας William συμφώνησε απόλυτα μαζί του.

«Το να αποκτάς παιδιά είναι μία καθοριστική στιγμή στη ζωή σου. Πραγματικά είναι. Νομίζω πως όταν έχεις βιώσει κάτι τόσο τρομακτικό - ο πατέρας σου που δεν ήταν εκεί, η μητέρα μου που πέθανε όταν ήμουν μικρός - αυτά τα συναισθήματα έρχονται ξανά στην επιφάνεια", εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας William ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε, «Μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με αυτό που λες για όταν έρχονται τα παιδιά, είναι μία από τις πιο απίστευτες στιγμές της ζωής, αλλά επίσης μία από τις πιο τρομακτικές. Με την Kate στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και περνάμε αυτές τις στιγμές μαζί. Κατά κάποιο τρόπο μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε μαζί.»

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares