Skip to main content

CELEBS

Πρίγκιπας William: Η εξομολόγηση του για τις δυσκολίες της πατρότητας

Η αναφορά του στον θάνατο της μητέρας του, Diana

 



 

Ένα νέο ντοκιμαντέρ πρόκειται να έρθει στο φως της δημοσιότητες από το BBC με τίτλο «Football, Prince William and our Mental Health», στο όποιο ο πρίγκιπας William προχώρησε σε μια βαθιά εξομολόγηση για την πρώτη φορά που έγινε πατέρας. Ο πρίγκιπας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην μοναδική αλλά ταυτόχρονα τρομακτική εμπειρία της πατρότητας, όπως ο ίδιος την έζησε.

https://www.instagram.com/p/47OwjQSgln/

Στο ντοκιμαντέρ o 37χρονος πρίγκιπας και πατέρας τριών παιδιών στην συζήτηση του με τον πρώην ποδοσφαιριστή Marvin Sordell, αναφέρθηκε επίσης στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana. «Όταν έγινα πατέρας ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Το βρήκα πραγματικά δύσκολο μεγάλωσα χωρίς πατέρα. Πάσχιζα πραγματικά με τα συναισθήματά μου εκείνη την περίοδο.» είπε πρώτος ο ποδοσφαιριστής και ο πρίγκιπας William συμφώνησε απόλυτα μαζί του.

https://www.instagram.com/p/4hobN7Ecly/

«Το να αποκτάς παιδιά είναι μία καθοριστική στιγμή στη ζωή σου. Πραγματικά είναι. Νομίζω πως όταν έχεις βιώσει κάτι τόσο τρομακτικό - ο πατέρας σου που δεν ήταν εκεί, η μητέρα μου που πέθανε όταν ήμουν μικρός - αυτά τα συναισθήματα έρχονται ξανά στην επιφάνεια", εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας William ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε, «Μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με αυτό που λες για όταν έρχονται τα παιδιά, είναι μία από τις πιο απίστευτες στιγμές της ζωής, αλλά επίσης μία από τις πιο τρομακτικές. Με την Kate στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και περνάμε αυτές τις στιγμές μαζί. Κατά κάποιο τρόπο μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε μαζί.»

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ