Το ευχαριστήριο post της Naomi Campbell με αφορμή τα γενέθλια της

«Δεν το πιστεύω ότι έφτασα μέχρι εδώ»

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Η διάσημη καλλονή Naomi Campbell, εκτός των ημερών του εγκλεισμού, που μας απασχόλησε με τις προστατευτικές στολές που επίλεξε για να ταξιδέψει με ασφάλεια από τον Covid-19, την περασμένη εβδομάδα είχε τα γενέθλιά της. Συγκεκριμένα το supermodel στις 22 Μαΐου έκλεισε τα 50, με πολλούς θαυμαστές αλλά και αγαπημένους φίλους να της εύχονται στους λογαριασμούς της στα social media, γλυκές ευχές.

Η ίδια εχθές βρήκε λίγο χρόνο να ευχαριστήσει όλους τους «εκπληκτικούς» ανθρώπους στη ζωή της για την «υπομονή» τους, που στέκονται δίπλα της και την στηρίζουν. Στην φωτογραφία που ανέβασε η Naomi στον λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε την ίδια να κάθεται στον καναπέ της, φορώντας μια υπέροχη λευκή δημιουργία ενώ είναι περιτριγυρισμένη από πολύχρωμα μπουκέτα λουλουδιών.

«Θέλω αρχικά να πω ευχαριστώ για όλη την αγάπη των γενεθλίων μου, τις ευχές και την ευλογία» έγραφε στην αρχή του μηνύματός της. «Είμαι τόσο ευγνώμων για τους εκπληκτικούς ανθρώπους στη ζωή μου και που έκλεισα τα 50 μου χρόνια σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη. Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα έφτανα μέχρι εδώ...» ανέφερε μεταξύ άλλων η Naomi Campbell.

https://www.instagram.com/p/CAlhXsenGW3/

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares