Skip to main content

CELEBS

Brad Pitt: Φουλ ερωτευμένος (πάει η Angelina!)

Αληθεύουν τα δημοσιεύματα για το κρυφό φλερτ; 

 



 

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι και πάλι ο διάσημος γόης του Hollywood, Brad Pitt, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου. Μετά την αποκατάσταση της σχέσης του με την πρώην σύζυγο του, Angelina Jolie, κυκλοφορούν έντονες φήμες πως ο ηθοποιός διατηρεί κρυφό φλερτ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, o Brad Pitt έχει σχέση με την ρεπόρτερ Renee Bargh. Η παρουσιάστρια και ρεπόρτερ μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως ασχολείται κυρίως με θέματα του Hollywood, έχοντας μάλιστα πολλές κατακτήσεις ανάμεσά τους και διάσημοι ηθοποιοί.

https://www.instagram.com/p/B7jP8rSppBo/

Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες, η ίδια φαίνεται πως διατηρούσε σχέση με τον Tom Cruise, όμως οι φήμες αυτές διαψευστήκαν από την ίδια την παρουσιάστρια. Παρόλα αυτά, η  Bargh βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, αφού τα νέα δημοσιεύματα την θέλουν ερωτευμένη με τον Brad Pitt. Όλα ξεκίνησαν στο κόκκινο χαλί, των SAG Awards, όταν η ρεπόρτερ φλέρταρε τον ηθοποιό, αναφέροντας πως έχει χάσει τα λόγια της για την γνωριμία μαζί του, ενώ ο Pitt έσπευσε να σχολιάσει ότι οι δύο τους έχουν μοναδική χημεία.

https://www.instagram.com/p/B0UDn8uHbZi/

Αν τα δημοσίευμα αληθεύουν, θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που ο διάσημος ηθοποιός βρίσκει ξανά ισορροπία στην προσωπική του ζωή.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department