Skip to main content

CELEBS

Ο Matthew McConaughey παραμένει μάχιμος αντίπαλος του Covid-19

Μοίρασε 110.000 ιατρικές μάσκες στο Τέξας

 



 

Μπορεί ο εγκλεισμός στο σπίτι να σταμάτησε, η πανδημία υπάρχει ακόμα εκεί έξω και ο Matthew McConaughey συνεχίζει τον αγώνα του ενάντια στον Covid-19. Ο διάσημος ηθοποιός μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Camila Alves, στηρίζουν έμπρακτα τα αγροτικά νοσοκομεία του Τέξας δωρίζοντας για δεύτερη φορά 110.000 ιατρικές μάσκες, αφού την πρώτη είχαν προσφέρει 80.000 μάσκες σε υπαλλήλους του Όστιν και της Νέας Ορλεάνης σε συνεργασία με την πρωτοβουλία BStrong της Bethenny Frankel, τον περασμένο Απρίλιο.  Την γενναία αυτή προσφορά, στα ιατρικά  κέντρα του Τέξας, φαίνεται πως παρέδωσε το ίδιο το ζευγάρι, αφού ο McConaughey ανέβασε μια φωτογραφία στα social media με το γεμάτο κιβώτια αγροτικό του αυτοκίνητο.

«Χάρη στο @lincoln για την προσφορά 110.000 μασκών εγώ και η Camila βρισκόμαστε καθ΄οδόν για να τις παραδώσουμε σε αγροτικά νοσοκομεία που έχουν ανάγκη σε όλο το Τέξας»,  σημείωσε ο ηθοποιός κάτω από την δημοσίευση.

https://www.instagram.com/p/CAeCKY-AHfg/

Το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood, από την αρχή της πανδημίας ήταν ενεργά κινητοποιημένο, με τον Matthew McConaughey να μιλάει συχνά για την προστασία από τον ιό καθώς και για την προτροπή να «μείνουμε σπίτι».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department