Skip to main content

CELEBS

Emily Ratajkowski: Κατέβηκε σε διαδήλωση για την δολοφονία του George Floyd

Φορώντας μάσκα και με πανό στο χέρι



Η δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd αποτελεί το φλέγον ζήτημα των ημερών τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε πολλά μέρη του κόσμου. Διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, πόλεις που μοιάζουν με πεδίο μάχης είναι οι τελευταίες εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις περισσότερες Πολιτείες της Αμερικής. Η δολοφονία του George Floyd από λευκό αστυνομικό, στιγμάτισε την παγκόσμια κοινή γνώμη, ξεσηκώνοντας τα πλήθη ενάντια στον ρατσισμό. Πολλοί διάσημοι, με αφορμή το τραγικό περιστατικό, αποφάσισαν να πάρουν δημόσια θέση και να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την ισότητα και την δικαιοσύνη. Ομιλίες, μηνύματα μέσω των social media, δωρεές και άλλες ενέργειες, είναι οι τελευταίες κινήσεις των διάσημων.

https://www.instagram.com/p/B9eizbShUYT/

Αναμεσά τους και η  Emily Ratajkowski, η οποία όχι μόνο δεν αρκέστηκε να στείλει το δικό της μήνυμα αγωνίας από τους λογαριασμούς της στα social media, αλλά συμμετείχε η ίδια σε διαδήλωση, φοβερά ενοχλημένη με την κατάσταση. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο συμμετείχε στην ειρηνική διαδήλωση «Black Lives Matter» στο Los Angeles, μαζί με πλήθος κόσμου. Η ίδια εμφανίστηκε με μαύρη μάσκα στο πρόσωπο, πανό στο χέρι και δήλωσε χαρακτηριστικά «Αυτές δεν είναι βίαιες διαμαρτυρίες, αλλά γίνονται βίαιες όταν αναπτύσσεται ένας πραγματικός στρατός».

https://www.instagram.com/p/CA1BoBchJDz/

Η Emily Ratajkowski έχει δείξει από την αρχή των γεγονότων, τους προβληματισμούς της επί του θέματος στα social media, βρίσκοντας την αφορμή να το κάνει και στους δρόμους του Los Angeles.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department