Skip to main content

CELEBS

Tiffany Trump: Εναντιώθηκε στην πολιτική του πατέρα της

Τάχθηκε υπέρ των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ



 

Η δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό στην Αμερική, προκάλεσε αντιδράσεις χωρίς προηγούμενο με εκατομμύρια πολίτες να βγούν από τα σπίτια τους προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του ρατσισμού.

Πολλοί ήταν και οι διάσημοι που πήραν ανοιχτά θέση κατά της πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump! Αυτό όμως που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στα ξένα μέσα είναι η στάση της κόρης του, Tiffany Trump, η οποία δε δίστασε να εκφράσει και εκείνη ανοιχτά την εναντίωσή της.

Ενώ λοιπόν βρίσκεται σε εξέλιξη στα social media μια κίνηση αλληλεγγύης στο αίτημα των διαδηλωτών στις ΗΠΑ για ισότητα και λιγότερο ρατσισμό ενάντια στους Αφροαμερικανούς με hashtag #blackoutTueasday, χιλιάδες χρήστες δημοσίευσαν μια μαύρη εικόνα ώστε να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στις διαδηλώσεις ενάντια στη δολοφονία του George Floyd.

H Tiffany Trump ανέβασε και εκείνη μια μαύρη φωτογραφία ως ένδειξη συμπαράστασης στο κίνημα και όπως ήταν φυσικό, τα μηνύματα ήταν χιλιάδες, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Την φωτογραφία και ένα μήνυμα "Μόνοι μας μπορούμε να καταφέρουμε λίγα, ενωμένοι όμως μπορούμε τόσα πολλά".

https://www.instagram.com/p/CA8DwLPhNPe/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department