Skip to main content

CELEBS

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει για δεύτερη φορά τα γενέθλια της

Ο επίσημος εορτασμός μετά την καραντίνα

 



Το να είσαι βασίλισσα είναι από μόνο του ένα προνόμιο σε αυτή την ζωή. Όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει και άλλα  προνόμια μεταξύ των οποίων είναι και ο εορτασμός των γενεθλίων της δύο φορές τον χρόνο. Η ακριβής ημέρα γέννησης της βασίλισσας είναι στις 21 Απριλίου, όμως κάθε χρόνο ο επίσημος εορτασμός των γενεθλίων της γίνεται το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου και η μέρα ονομάζεται «Trooping The Colour».

https://www.instagram.com/p/BVb_XJgFNhr/

Η ημέρα που είναι αφιερωμένη στην βασίλισσα περιλαμβάνει μια μεγάλη τελετή με στρατιωτική παρέλαση, στην οποία η βασίλισσα Ελισάβετ καλείται να επιθεωρήσει τα στρατεύματα. Επιπλέον, σε αυτή συμμετέχουν πάνω από 1.400 αξιωματικοί και 200 άλογα αλλά και 400 μουσικοί από δέκα συγκροτήματα, ενώ από την τελετή αυτή δεν λείπουν και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/BVcait1hNrM/

Βεβαία, ο Covid-19 είχε άλλα σχέδια και για τα γενέθλια της βασίλισσας, τα οποία γιόρτασε ιδιωτικά στην διάρκεια της καραντίνας, μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο, στο παλάτι του Windsor, όπου βρίσκονταν εξαιτίας της πανδημίας. Μάλιστα ενώ το Παλάτι είχε ανακοινώσει εκείνες τις ημέρες, πως η τελετή «Trooping The Colour» δεν θα πραγματοποιούταν, τώρα τα πράγματα αλλάζουν ξανά και η τελετή θα πραγματοποιηθεί τελικά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει για δεύτερη φορά τα 94 γενέθλιά της, με την διαφορά πως το «Trooping The Colour» θα περιλαμβάνει μια μικρότερη παρέλαση ενώ θα λάβει χώρα στο Windsor και όχι στο ανάκτορο του Buckingham, όπως κάθε χρόνο.

https://www.instagram.com/p/BVcjlbNDSY-/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός