Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε πρώτη φορά για τη ληστεία στο σπίτι του

«Τα 12 πιο δύσκολα λεπτά της ζωής μου»

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

Για τη ληστεία στο σπίτι του που έγινε πριν από λίγους μήνες μίλησε για πρώτη φορά ο Διονύσης Σχοινάς, αποκαλύπτοντας τα 12 εφιαλτικά λεπτά που έζησαν εκείνος, η Καίτη Γαρμπή και ο γιος τους στα χέρια των ληστών.  «Η κατάσταση θύμιζε Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά», είπε αρχικά ο τραγουδιστής στην εκπομπή «After Dark» και συνέχισε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, “ανέβασε μας πάνω”, όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν».

Η κατάσταση που επικράτησε μέσα στο σπίτι ήταν αρκετά δύσκολη. Όπως είπε ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή μίλησε στους ληστές ανθρώπινα, λέγοντάς τους πως για να το κάνουν αυτό πρέπει να έχουν μεγάλη ανάγκη και γι’ αυτό εκείνοι δεν τους συμπεριφέρθηκαν πιο άγρια. «Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν, αλλά δεν μας έδεσαν. Είμαστε καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε! Να μη συμβεί σε κανέναν», συνέχισε ο τραγουδιστής.

Όπως είπε, τα χρήματα που τους πήραν ήταν πάρα πολλά, ωστόσο, αναγνωρίζει πως η κατάσταση θα μπορούσε να είχε χειρότερη κατάληξη, οπότε ο ίδιος επιλέγει να βλέπει μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. «Για να έχει το θράσος και το θάρρος να μπει μέσα στο σπίτι χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, πρέπει να έχει πρόβλημα. Γι’ αυτό λέω να τους έχει ο Θεός καλά και όλα οκ», κατέληξε ο Διονύσης.

 

Πηγή: star.gr

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares