Οι ευχές του δούκα και της δούκισσας του Cambridge για τα γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου

Η φωτογραφία με την βασίλισσα Ελισάβετ

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Τα 99 του χρόνια γιορτάζει σήμερα ο πρίγκιπας Φίλιππος και όπως ήταν φυσικό τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να του ευχηθούν. Μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, στο Instagram, αναρτήθηκε πρώτα δημοσίευση με φωτογραφίες του δούκα του Εδιμβούργου σε νεαρή ηλικία αλλά και οικογενειακές στιγμές με την βασίλισσα, η οποία συνοδευόταν από χαρούμενες ευχές για τα 99 χρόνια που κλείνει σήμερα ο πρίγκιπας Φίλιππος.  

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κοινοποίησαν στον δικό τους λογαριασμό στο Instagram, κοινές φωτογραφίες με τον εορταζόμενο, καθώς και την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε το βασιλικό ζευγάρι έξω από το παλάτι τους, στο Windsor. Σε αυτή, βλέπουμε την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο να ποζάρουν στον κήπο του κάστρου, όπου διαμένουν τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της πανδημίας.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις από τότε από εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα το 2017. Το βασιλικό ζευγάρι παραμένει παντρεμένο 73 ολόκληρα χρόνια.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares