Skip to main content

CELEBS

Οι ευχές του δούκα και της δούκισσας του Cambridge για τα γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου

Η φωτογραφία με την βασίλισσα Ελισάβετ

 



 

Τα 99 του χρόνια γιορτάζει σήμερα ο πρίγκιπας Φίλιππος και όπως ήταν φυσικό τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να του ευχηθούν. Μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, στο Instagram, αναρτήθηκε πρώτα δημοσίευση με φωτογραφίες του δούκα του Εδιμβούργου σε νεαρή ηλικία αλλά και οικογενειακές στιγμές με την βασίλισσα, η οποία συνοδευόταν από χαρούμενες ευχές για τα 99 χρόνια που κλείνει σήμερα ο πρίγκιπας Φίλιππος.  

https://www.instagram.com/p/CBP3DuAHUzq/

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κοινοποίησαν στον δικό τους λογαριασμό στο Instagram, κοινές φωτογραφίες με τον εορταζόμενο, καθώς και την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε το βασιλικό ζευγάρι έξω από το παλάτι τους, στο Windsor. Σε αυτή, βλέπουμε την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο να ποζάρουν στον κήπο του κάστρου, όπου διαμένουν τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της πανδημίας.

https://www.instagram.com/p/CBPplOClyyB/

Ο πρίγκιπας Φίλιππος πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις από τότε από εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα το 2017. Το βασιλικό ζευγάρι παραμένει παντρεμένο 73 ολόκληρα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CBOsiR6HsKl/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.