Skip to main content

CELEBS

Johnny Depp: Γιορτάζει τα 57 του χρόνια!

‘’Η γοητεία του κακού παιδιού’’



 

Τα 57 του χρόνια γιόρτασε εχθές (9 Ιουνίου) ο γνωστός και ως χαμαιλέοντας, διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ, Johnny Depp. Μπορεί το τελευταίο διάστημα τα πράγματα να μην πηγαίνουν τόσο καλά για τον ίδιο, τόσο στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά, ωστόσο η γοητεία του αγαπημένου μας Johnny, μένει αναλλοίωτη όσα χρόνια και αν περάσουν.

https://www.instagram.com/p/B_Nk5zbpOaE/

Το πολύκροτο διαζύγιο του με την πρώην σύζυγο του και ηθοποιό Amber Heard, με εκείνη να τον κατηγορεί για κακοποίηση και εκείνον να την κατηγορεί επίσης για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό, καθώς και οι τελευταίες κινηματογραφικές του αποτυχίες… δείχνουν πως ο ηθοποιός δεν περνάει και την καλύτερη φάση της ζωής του, στα 57 πλέον του χρόνια.

Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το υποκριτικό του ταλέντο αλλά και το πώς μετατρέπεται με απόλυτη επιτυχία σε οποιονδήποτε ρόλο και αν του έχει ζητηθεί. Αυτή η ‘’χαμαιλεοντική’’ φύση του ήταν ανέκαθεν έκδηλη και στο προσωπικό του στυλ. Τα κοσμήματα, τα φουλάρια, τα γυαλιά ηλίου με τους χρωματιστούς φακούς και τα καπέλα αποτελούν το σήμα κατατεθέν του, στολίζοντας από σμόκιν και κοστούμια μέχρι casual εμφανίσεις του με τζιν παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ.

https://www.instagram.com/p/CBP_mT9pF-E/

Από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα, ο Depp δεν έχει σταματήσει να πειραματίζεται στιλιστικά, παντρεύοντας το look των πειρατών με εκείνο των καουμπόηδων και τα δύο μαζί με υπέρκομψη αντισυμβατικότητα.

Θα λέγαμε πως αποτελεί ξεκάθαρα έναν απόλυτο σταρ και ταλαντούχο ηθοποιό παρά την πολυτάραχη προσωπική του ζωή.
Χαρούμενα 57α γενέθλια Johnny Depp!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου