Skip to main content

CELEBS

Madonna για Trump: Χρειαζόμαστε περισσότερες ενδείξεις για να απομακρύνουμε αυτόν τον Λευκό Ρατσιστή από τον Λευκό Οίκο;"

Το ιστορικό post στο twitter



 

Αποτελεί μια από τις γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Η Madonna είναι μία από τις διάσημες που μετέχουν ενεργά στις πορείες διαμαρτυρίας για τη μνήμη του George Floyd.

Με ένα συγκλονιστικό post στο Twitter, η star δείχνει τον Donald Trump να μιλάει για τη βία το 2016, στα πλαίσια του ιστορικού ντοκιμαντέρ "13th". Με αφορμή το ντοκιμαντέρ, που επικεντρώνεται στις φυλετικές διακρίσεις, η Madonna τονίζει πως τα λόγια του Trump στο παρακάτω απόσπασμα, είναι η απόδειξη ότι ήρθε η ώρα να απομακρυνθεί από τον Λευκό Οίκο.

 

Αποκαλεί τον 73χρονο πρόεδρο των ΗΠΑ, "λευκό ρατσιστή" και παροτρύνει τους followers της να μην τον επανεκλέξουν τον Νοέμβριο. Όπως χαρακτηριστικά περιγράφει, "Αυτό το video είναι απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ "13th" της Ava DuVernay! Χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις για να απομακρύνουμε αυτόν τον Λευκό Ρατσιστή από τον Λευκό Οίκο;".

 

Στην αρχή του video, βλέπουμε τον Trump να φωνάζει πανηγυρικά, "USA!", ενώ στη συνέχεια παρεμβάλλονται διάφορα στιγμιότυπα φυλετικής βίας από διαφορετικές περιόδους της ιστορίας. Κατά τη διάρκεια των clips, ακούγεται η φωνή του προέδρου να ενθαρρύνει τη βία και τον ρατσισμό, λέγοντας μεταξύ άλλων, "Τις παλιές καλές εποχές, αυτό δεν συνέβαινε επειδή τους φέρονταν πολύ σκληρά και όταν ήθελαν κάνουν διαμαρτυρίες, ξέρετε, δεν θα το ξανατολμούσαν τόσο εύκολα".

Η Madonna διαδηλώνει ενεργά στα κινήματα κατά της δολοφονίας του George Floyd ενώ μάλιστα, στην τελευταία πορεία εμφανίστηκε με πατερίτσες προκειμένου να είναι κι εκείνη εκεί και να υψώσει για μια ακόμη φορά τη φωνή της απέναντι στον ρατσισμό, τα φυλετικά στερεότυπα και την αστυνομική βία.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ