Skip to main content

CELEBS

Halle Berry: Το δικό της όπλο κατά του άγχους και της κακής ενέργειας

"Πάντα υπάρχουν τρόποι να καταπολεμήσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα"



Είναι γεγονός πως άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στο προσκήνιο την Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πολλές φορές δυσκολεύονται να διαχειριστούνε την δημοσιότητα και το άγχος των απαιτήσεων. Δεν είναι λίγοι όμως και αυτοί που έχουν βρει την προσωπική τους ισορροπία και ευημερία, με δραστηριότητες που τους βοηθούν να ηρεμούν και να τους χαλαρώνουν από το στρες και το άγχος.

Μια από αυτές είναι και η Halle Berry η οποία όπως δήλωσε, πέρασε εποικοδομητικά την καραντίνα της, δοκιμάζοντας νέα πράγματα που μεταμόρφωσαν τη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CBENU_GJjSC/

Πιο αναλυτικά η 53χρονη ηθοποιός διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα και χθες, μοιράστηκε μερικά μυστικά που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα. Ανάμεσα σε αυτά τα tips που αποκάλυψε γύρω από τον τρόπο που παραμένει τόσο fit, μίλησε και για το όπλο που τη βοηθάει στην καταπολέμηση του καθημερινού άγχους. Ο τρόπος που το καταφέρνει αυτό, είναι η yoga, η οποία βοηθάει στην ενδυνάμωση σώματος και πνεύματος. "Εστιάζοντας όλη την προσοχή στο σώμα μου και τις λειτουργίες του με τη βοήθεια της yoga, έχω καταφέρει να μειώσω σημαντικά τα επίπεδα του άγχους και την αρνητική ενέργεια στη ζωή μου", δηλώνει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CATla3ajNrB/

Ένα ακόμη είναι και η εφαρμογή του διαλογισμού στην καθημερινότητα, η οποία "όπως και άλλες ωφέλιμες παρεμβάσεις στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα, διαφυλάσσουν το νευρικό μας σύστημα από καθημερινούς υψηλούς κινδύνους της ψυχικής υγείας".

Αναφερόμενη παράλληλα, στα τραγικά γεγονότα των ημερών και το Black Lives Matter, η Berry επισημαίνει: "Η τρέχουσα κατάσταση στη χώρα και σε όλο τον κόσμο, καλλιεργεί τον φόβο μέσα μας. Αλλά, πάντα υπάρχουν τρόποι που μπορούμε να υιοθετήσουμε και να καταπολεμήσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα και την αβεβαιότητα".

https://www.instagram.com/p/B9VRWZCDhTs/

Cover photo: Halley Berry for Revlon

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς