Γιώργος Χρανιώτης: Mας συστήνει τον γιο του!

"Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα"

Τόνια Τζαφέρη

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η σύζυγος του ηθοποιού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η ευτυχία του ζευγαριού.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους followers του και έτσι δημοσίευσε την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία.

Σε αυτή βλέπουμε τον ηθοποιό να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα τοκετού δίπλα στη γυναίκα του, η οποία κρατά στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους, ενώ  χαμογελαστός στον φακό ποζάρει και ο γιατρός.

«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα. Εγώ δεν ξέρω αν ζωή αν ονειρεύομαι, η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη, όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!», έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας ο Γιώργος Χρανιώτης.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares