Skip to main content

CELEBS

Ζέτα Δούκα: «Το χειρουργείο που έκανα ήταν πολύ επικίνδυνο!»

Στο πλευρό της ο σύντροφος και η κόρη της

 



Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε μέσα στην καραντίνα μίλησε η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης στο «Happy Day» ότι αντιμετώπισε κάποιες ορμονολογικές διαταραχές, πήγε για έλεγχο στον γυναικολόγο της και μπήκε στο χειρουργείο, καθώς μέσα σε έξι μόλις μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά της.

https://www.instagram.com/p/CAsFf6JDVyU/

«Είμαι 46 χρόνων είχα ορμονολογικές διαταραχές και νόμιζα ότι μπήκα στην κλιμακτήριο», είπε αρχικά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μέσα σε έξι μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά μου. Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου… Το χειρουργείο ήταν πολύ επικίνδυνο θα έχανα ή τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου» συμπλήρωσε.

Μάλιστα η ηθοποιός, εξομολογήθηκε ότι από την αρχή της περιπέτειας αυτής στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζαντωνάς, αλλά και η κορούλα της η Θάλεια, που ήξερε από την αρχή ότι η μαμά της αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας κι έπρεπε να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά.

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.