Skip to main content

CELEBS

Τρέιλερ από τον αποψινό μεγάλο τελικό του MasterChef!

 

And the Winner Is...


Κατερίνα Ανδρομιδά

 

Φορώντας τις λευκές ποδιές του μεγάλου τελικού, οι δύο φιναλίστ του MasterChef, Σταύρος και Σταυρής, μπήκαν στην κουζίνα για την πρώτη δοκιμασία που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Ωστόσο, όχι ένα, αλλά δύο λάθη στην εκτέλεση της συνταγής ίσως στοιχίσουν σημαντικούς βαθμούς στον Σταυρή.

«Ζέσταινα το μαχαίρι πάνω στη φωτιά να κόψω το παστέλι αφού είχε σπάσει λίγο για να το κάνω μισοφέγγαρο... Εκεί παίρνω και το μαχαίρι, καίγομαι κι από μισοφέγγαρο το κάνω ένα ορθογώνιο κομμάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κύπριος παίκτης στην κάμερα, προσθέτοντας: «Στην τελική ίσως και να ήταν και πάρα πολλή ποσότητα από το παστέλι και τώρα να είναι λίγο πιο ισορροπημένο».

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο επίδοξος σεφ είχε μια ακόμα ατυχία κατά το στήσιμο του πιάτου του. «Το σιφόν δε βγήκε, αλλά η υφή ήταν μια χαρά. Ήταν αυτή που ήθελα από την αρχή. Δεν το σκέφτηκα ότι θα έπηζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να το είχα σε ένα ζεστό μπεν μαρί για να βγει πιο όμορφο αλλά μπορεί και να έτρεχε πιο πολύ στο πιάτο. Σπάστηκα εκείνη την ώρα γιατί ήταν το τελευταίο λεπτό» τόνισε.

Απόψε, 17/6,  στις 21:00 στο Star  θα παρακολουθήσουμε τη τελική αναμέτρηση μεταξύ των δύο φίλων και  ''ανταγωνιστών'' που θα καθορίσει και το ποιος θα αναδειχθεί ο MasterChef 2020!

Πηγή

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός