Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το νέο του τραγούδι και οι σημαντικές αλλαγές στην ζωή του

Όλα όσα αποκάλυψε ο δημοφιλής τραγουδιστής

Τόνια Τζαφέρη

 

Όσα χρόνια και αν περάσουν εξακολουθεί να διατηρεί μια μοναδική σχέση με το κοινό του ενώ ακόμη και παλιά του τραγούδια ακούγονται από νέους και από ραδιοφωνικούς σταθμούς non stop. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λοιπόν, παρότι αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, έδωσε μια πρόσφατη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Χορεύω», μίλησε για την καραντίνα και κατά πόσο επηρέασε τη σχέση τους με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ αναφέρθηκε και στον βιγκανισμό και κατά πόσο έχει επηρεάσει την ίδια και την διατροφή τους.

Για να ακούσεις το νέο του τραγούδι, μπορείς να πατήσεις εδώ.

«Όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά»,δήλωσε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για την καραντίνα και την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ενώ όσον αφορά την χορτοφαγία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε τα εξής:
«Το ψυγείο είναι ένα και υπάρχει μια προσαρμοστικότητα στο θέμα του βιγκανισμού ή της χορτοφαγίας γιατί είναι μεταδοτική. Τα επιχειρήματά μου για τη χορτοφαγία έχουν επιρροή, πιάνουν τόπο. Δεν έχω καμία ενόχληση απέναντι στους κρεατοφάγους. Τρώω πολύ άνετα δίπλα σε κρεατοφάγους και πολύ σεβαστή η επιλογή του καθενός».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στην Χαρούλα Αλεξίου για την οποία είπε χαρακτηρικά:

«Η Χαρούλα Αλεξίου, ουσιαστικά, ποτέ δεν μπορεί να φύγει από κοντά μας. Η μαγική φωνή της έχει καταγραφεί, έχει μείνει και θα μας συνοδεύει για χρόνια. Είναι ο ορισμός και η προσωποποίηση του τραγουδιστικού θρύλου», λέει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και προσθέτει:

«Φροντίζω τη φωνή μου και όσο μεγαλώνουμε αυτό χρειάζεται ακόμα περισσότερο. Έχω μόνιμο δάσκαλο». 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares