Skip to main content

CELEBS

Miley Cyrus: «Είμαι νηφάλια εδώ και έξι μήνες»

Mίλησε ανοιχτά για την προσπάθεια της να απεξαρτηθεί από τις ουσίες



 

Σε συνέντευξη της στο Variety, η Miley Cyrus μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να αφήσει πίσω της την εξάρτηση στις ουσίες και να προχωρήσει μπροστά με καθαρότερο μυαλό. «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα το να υιοθετήσω ένα lifestyle μακριά από τις καταχρήσεις. Έκανα μία μεγάλη επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές τον Νοέμβριο. Είμαι νηφάλια εδώ και έξι μήνες».

https://www.instagram.com/p/B_52OA1pr-3/

Μάλιστα η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην οικογένεια της, η οποία όπως τόνισε έχει επηρεάσει κατά πολύ την ψυχική της υπόσταση «Στην αρχή ήταν εξαιτίας της εγχείρησης, αλλά στη συνέχεια άρχισα να σκέφτομαι πολύ τη μητέρα μου. Η μαμά μου ήταν υιοθετημένη και κληρονόμησα κάποια από τα αισθήματα εγκατάλειψης και συνεχούς ανάγκης να αποδείξεις ότι σε θέλουν και ότι είσαι πολύτιμος. Οι γονείς του πατέρα μου χώρισαν όταν ήταν τριών και στην ουσία μεγάλωσε μόνος του. Έψαξα πολύ το ιστορικό της οικογένειάς μου που έχει πολλούς εθισμούς και ψυχικές ασθένειες στο ιστορικό της. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι γιατί είμαι όπως είμαι. Καταλαβαίνοντας το παρελθόν αντιλαμβανόμαστε το παρόν και το μέλλον πολύ πιο καθαρά. Πιστεύω ότι η ψυχοθεραπεία είναι σπουδαίο πράγμα.»

https://www.instagram.com/p/B8UEMZbpewd/

Τέλος δεν παρέλειψε να εξηγήσει πως σαν νεαρή δεχόταν πίεση για να λαμβάνει τέτοιου είδους ουσίες και το έκανε «για πλάκα» όπως τόνισε η ίδια «Είναι πολύ δύσκολο γιατί ιδιαίτερα όταν είσαι νέος υπάρχει μια αντίληψη ότι δεν έχεις πλάκα αν δεν το κάνεις. Αυτό που λατρεύω τώρα είναι το ότι ξυπνάω και είμαι ξύπνια όλη τη μέρα. Δεν ξυπνάω νιώθοντας χάλια, θέλω να ξυπνάω νιώθοντας έτοιμη για τη μέρα μου.»

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου