Skip to main content

CELEBS

Ακομπλεξάριστη η Hilary Duff δείχνει την ακμή στο πρόσωπό της

Κάθε γυναίκα, διάσημη και μη έχει τις ''ατέλειες'' της!



Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να θυμόμαστε πως στα social media υπάρχει φιλτράρισμα και επεξεργασία φωτογραφιών, προκειμένου να εμφανίζονται όλα αψεγάδιαστα. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κάθε γυναίκα, διάσημη και μη έχει τις ατέλειες της! Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να υπενθυμίζεται  το γεγονός αυτό, πόσο μάλλον από διάσημες γυναίκες που ασκούν τεράστια επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια από τις γυναίκες που θαυμάζουμε για την ειλικρίνεια της και την προώθηση της πραγματικής ομορφιάς της, είναι η Hilary Duff. Η οποία δεν διστάζει να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τις καθημερινές της ατυχίες, αλλά και την ζωή της με τα δύο της παιδιά.

Πρόσφατα, ανέβασε δύο φωτογραφίες στα stories, δείχνοντας το πρόσωπό της, προκειμένου να μιλήσει για την ακμή που εμφάνισε. "Θεέ μου σε παρακαλώ ας μην είναι ενήλικη ακμή", έγραψε.

 

    

 

Aξιοσημείωτο επίσης, είναι και το γεγονός πως πριν μερικούς μήνες και εν μέσω καραντίνας, η ηθοποιός είχε βάψει τα μαλλιά της μπλε και ενώ είχε λάβει χιλιάδες θετικά σχόλια, λίγες μέρες αργότερα δεν δίστασε να μιλήσει για το πόσο καταστροφική για τα μαλλιά ήταν αυτή η επιλογή χρώματος. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι τα μαλλιά της ταλαιπωρήθηκαν τόσο που άρχισε να παρατηρεί τριχόπτωση.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα