Skip to main content

CELEBS

Lenny Kravitz: Το νέο πρόσωπο του Saint Laurent

O rock superstar και  icon στην FW 2020 season YSL

 



 

O Lenny Kravitz μπορεί να είναι γνωστός για την εκρηκτική παρουσία του στην μουσική σκηνή, με το rock style να κυλάει στο αίμα του, όμως όπως έχει αποδείξει πολλές φορές με τις εμφανίσεις του, είναι και βαθιά συνδεδεμένος με την μόδα, αφού όχι άδικα έχει ανακηρυχθεί από πολλούς ως fashion icon. Πρωτοποριακές, ασυμβίβαστες εμφανίσεις τόσο επί σκηνής όσο και εκτός, μαρτυρούν το ιδιαίτερο γούστο του διάσημου μουσικού, το οποίο έχει αγαπηθεί από πολλούς.

https://www.instagram.com/p/CBxisRLCnmV/

Η ιδιαιτερότητα και το μοναδικό του style με επιρροές απο την Καραϊβική, όπως φαίνεται, τράβηξε και το ενδιαφέρον του οίκου Saint Laurent, ο οποίος αποφάσισε να του αλλάξει ρόλο και από μουσικό και τραγουδιστή, να τον μετατρέψει για λίγο σε μοντέλο για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του. Ο 56χρόνος Kravitz είναι το νέο πρόσωπο της αντρικής συλλογής για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020.

https://www.instagram.com/p/CB48WmwCetR/

Την καμπάνια επιμελήθηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του παριζιάνικου οίκου μόδας  Anthony Vaccarello ενώ ο φωτογράφος David Sims φωτογράφισε τον Kravitz με τα εντυπωσιακά κομμάτια της χειμερινής συλλογής.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός