Skip to main content

CELEBS

Katy Perry: «Είχα βουλιάξει στη θλίψη μου και μάλλον θα αυτοκτονούσα»

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τις ψυχικές διαταραχές που βίωσε

 



 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, σε ραδιοφωνικό σταθμό, η Katy Perry μιλώντας για την ζωή και την καριέρα της, προχώρησε σε αποκαλύψεις που κανείς δεν γνώριζε έως τώρα. Η διάσημη τραγουδίστρια επικεντρώθηκε στις ψυχολογικές διαταραχές που πέρασε στο παρελθόν καθώς και στην σκέψη της να αυτοκτονήσει, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

https://www.instagram.com/p/B-VRch7nn2y/

«Η καριέρα μου βρισκόταν σε μια ανοδική πορεία. Είχα προσφέρει πολλά και κυριολεκτικά με συνέτριψε. Είχα μόλις χωρίσει με τον σύντροφό μου, ο οποίος θα γίνει τώρα ο πατέρας του παιδιού μου. Και μετά ήμουν ενθουσιασμένη με τον νέο μου δίσκο. Αλλά δεν πήγε και τόσο καλά, και αυτό με απογοήτευσε», ανέφερε η pop star για την σχέση της με το Orlando Bloom το 2017, καθώς και για το album της «Witness».

https://www.instagram.com/p/CBhak2anSRn/

Η Katy Perry στη συνέχεια, μίλησε για την σωτηρία της, που δεν ήταν άλλη από την ευγνωμοσύνη και την πίστη της στον Θεό. «Ήταν σημαντικό για μένα να φτάσω τόσο χαμηλά, ώστε να ανακτήσω τον εαυτό μου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αλλά και να μάθω να ζω την ζωή μου όχι απλά σαν μια "διψασμένη" ποπ σταρ. Η ευγνωμοσύνη είναι μάλλον εκείνο, το οποίο με έσωσε, γιατί αν δεν την είχα βρει, θα είχα βουλιάξει στη θλίψη μου και μάλλον θα αυτοκτονούσα. Αλλά βρήκα τρόπους να είμαι ευγνώμων. Όταν οι στιγμές είναι δύσκολες, πλέον περπατάω και λέω στον εαυτό μου: "Είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων"… Η ελπίδα ήταν πάντα μια επιλογή για μένα, λόγω της σχέσης μου με τον Θεό, που πιστεύω πως είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μένα. Φυσικά, εάν εγώ ελέγχω το πεπρωμένο μου, εγώ είμαι αυτή που θα πρέπει να προσγειωθώ. Η ελπίδα μου είναι ότι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μένα, με δημιούργησε για έναν σκοπό, μου έμαθε πως δεν είναι μίας χρήσης και πιστεύω πως κάθε άτομο έχει έρθει στη ζωή για έναν συγκεκριμένο σκοπό».

Η 35χρονη τραγουδίστρια, έχοντας αφήσει όλα αυτά στο παρελθόν, περιμένει τώρα το πρώτο της παιδί μαζί με τον αγαπημένο της Orlando Bloom.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

Προτεινόμενα

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό