Έχει τελικά νέα σύντροφο ο Brad Pitt;

Η φημολογούμενη σχέση του με την  Alicia Shawkat

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που το τελευταίο διάστημα, ο Brad Pitt απασχόλησε τον τύπο με φήμες περί νέας σχέσης. Ασφαλώς, ο ηθοποιός δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και όπως φαίνεται ούτε πρόκειται να το κάνει, αφού ας μην ξεχνάμε στο παρελθόν ο χολιγουντιανός σταρ υπήρξε ιδιαίτερα κρυψίνους με τις σχέσεις του πριν αποκαλυφθούν από τα φώτα της δημοσιότητας.

View this post on Instagram

I’m going on 3-period quar, how bout you? while you’re pulling up P tracker, let me remind you that Randy’s are 25% off through sunday with code AUNTFLO 🩸

A post shared by Rachel Antonoff (@rachelantonoff) on

Ωστόσο, τα τελευταία δεδομένα περιπλέκουν την κατάσταση αφού η νέα φημολογούμενη σύντροφος του διάσημου ηθοποιού, Alicia Shawkat, θέλησε να μιλήσει για τις φήμες αυτές και πράγματι το έκανε. Σε συνέντευξη της στο Vulture η ηθοποιός είπε «Δε βγαίνουμε ραντεβού. Είμαστε απλώς φίλοι» […] Όλοι μου οι φίλοι ήταν του τύπου: Τι συμβαίνει; Απλώς αισθάνθηκα πνιγμένη. Είναι αυτό το συναίσθημα που έχουμε στο σχολείο ότι είμαστε “γυμνοί”, του στυλ ω θεέ μου, όλοι με κοιτάνε. Έχει ασχοληθεί ο τύπος μαζί μου, αλλά όχι έτσι».

Βέβαια παρόλο που ακόμα δεν είναι κάτι ξεκάθαρο, εμείς οφείλουμε να τονίσουμε πως με βάση την εμπειρία πολλοί μεγάλοι έρωτες αναπτύχθηκαν μέσα από μία δυνατή φιλία.

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares