Skip to main content

CELEBS

Έγραψε το φινάλε της η Ελένη Μενεγάκη – Έριξε την αυλαία μετά από 30 χρόνια

Η ωραία Ελένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό με δάκρυα στα μάτια

 



Με πολλά δάκρυα και φανερά συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη έγραψε το δικό της φινάλε μετά από 30 χρόνια συνεχόμενης τηλεοπτικής παρουσίας.  Η ωραία Ελένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά από 15 χρόνια στον Alpha και έριξε την αυλαία με έναν μοναδικό τρόπο.  

https://www.instagram.com/p/CCGKd49JI-Q/

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος... Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν. Όποτε και αν. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι, καλή ζωή. Με υγεία», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/CCGT9A8Jh-8/

Στην τελευταία της εκπομπή, η οποία από δυόμιση ώρες διήρκησε τρεισήμισι, είπε πολλά και έδειξε περισσότερα. Εκεί βρέθηκαν νέοι και παλιοί συνεργάτες, όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη. Εκεί ήταν φυσικά και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αλλά και τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Δίπλα στην παρουσιάστρια και η καλή της φίλη και κουμπάρα της, Νατάσσα Θεοδωρίδου.

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.