Skip to main content

CELEBS

Orlando Bloom: Ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς και αυτό δεν κρύβεται

Πως φαντάζεται την ζωή του ο ηθοποιός, μετά τον ερχομό της κόρης του

 



Ο Orlando Bloom και η Katy Perry περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο σε πολύ λίγο θα είναι μαζί τους, αφού η διάσημη pop star βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό δεν κρύβεται, καθώς τόσο ο ηθοποιός, όσο και η τραγουδίστρια και κριτής του American Idol, μέσα από τις συνεντεύξεις που έχουν δώσει κατά καιρούς, μιλούν με ανυπομονησία για αυτό τον ερχομό.

https://www.instagram.com/p/B9caa6iFd3y/

Σε πρόσφατη συνέντευξη μάλιστα στην εκπομπή Good Morning America,  ο χολιγουντιανός σταρ αποκάλυψε τι είναι αυτό που ονειρεύεται να κάνει περισσότερο, όταν γεννηθεί η κόρη τους και πραγματικά δείχνει πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι, αφού ο ίδιος έχει ήδη έναν γιο, τον 9χρονο Flynn, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Miranda Kerr. 

https://www.instagram.com/p/B0KaKzrlSC1/

«Είμαι ενθουσιασμένος» είπε και συνέχισε «Είναι μια μαγική στιγμή, όταν ένας άγγελος εμφανίζεται στον πλανήτη, έτσι νιώθω εγώ… ξέρετε αυτές οι ήσυχες στιγμές στο σπίτι, που είσαι μόνο εσύ και η οικογένεια και ένα μικρό πλασματάκι, που πρέπει να ασχοληθείς με τη φροντίδα του και να δεις πού μπορείς να βοηθήσεις και τι μπορείς να κάνεις για να αναθρέψεις σωστά ένα μικρό… Πραγματικά περιμένω με ανυπομονησία αυτές τις στιγμές, αργά το βράδυ, που μάλλον θα ξυπνάω και θα φτιάχνω το γάλα της (γιατί προφανώς δεν θηλάζω)… Το περιμένω πολύ αυτό γιατί λατρεύω αυτές τις ήσυχες στιγμές τη νύχτα που ο κόσμος μοιάζει να κοιμάται και εσύ έχεις ένα μωρό που κοιμάται.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Orlando Bloom.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.