Skip to main content

CELEBS

Naomi Campbell: Μίλησε ανοιχτά για τις ανισότητες στο χώρο της μόδας

Ζητά να γίνουν άμεσα αλλαγές

 



 

Η Naomi Campbell καλεσμένη στην διαδικτυακή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, άνοιξε το εντυπωσιακό show με ένα βίντεο της, όπου αναφέρθηκε στις διακρίσεις που υπάρχουν ολοφάνερες στην βιομηχανία της μόδας ενώ ζήτησε να υπάρξουν άμεσα αλλαγές. Το διάσημο top model των ‘90s εμφανίστηκε φορώντας μαύρο τοπ που έφερε το μήνυμα «Phenomenally Black» εμπνευσμένο από το αντιρατσιστικό κίνημα «Black Lives Matter».

«Έχει έρθει η ώρα να οικοδομήσουμε μια δικαιότερη βιομηχανία… Ο δημόσιος διάλογος έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει όσο χρόνο χρειάζεται. Εναπόκειται σε εμάς να αρχίσουμε να επιβάλουμε την ενσωμάτωση των πολλαπλών ταυτοτήτων που συνθέτουν τις χώρες μας. Όσο ποτέ άλλοτε είναι επιτακτικό να τις συμπεριλάβουμε με τρόπο μόνιμο. Η μάχη για την ισότητα και την ποικιλομορφία είναι μια μακρά μάχη στην κοινωνία και στη βιομηχανία της μόδας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η καλλονή Naomi απεύθυνε έκκληση στον κόσμο να αναλάβει δράση, ενώ αναφέρθηκε και στα λόγια του εκλιπόντα ηγέτη της Νότιας Αφρικής Nelson Mandela, τον οποίο γνώριζε «Είναι η στιγμή για να απευθύνουμε συλλογικά έκκληση στον κόσμο της μόδας να προσεγγίσει το ζήτημα των ανισοτήτων. Εκείνος είπε ότι ένα όραμα χωρίς ανάληψη δράσης είναι απλά ένα όνειρο, όμως συνδυάζοντας το όραμα και την πράξη, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός