Skip to main content

CELEBS

Gigi Hadid: Απαντά σε όσους την «κατηγορούν» πως δεν είναι στ’ αλήθεια έγκυος

Η ίδια δεν θέλει να μοιράζεται φωτογραφίες απο την εγκυμοσύνη της

 



 

Η Gigi Hadid όπως ήδη είναι γνωστό, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Zayn Malik, κάτι που φανέρωσαν τον περασμένο Απρίλιο. Το διάσημο μοντέλο παρόλα αυτά συνεχίζει να εργάζεται κάτω από αυτές τις συνθήκες, δημοσιεύοντας την δουλεία της και στα social media της, χωρίς ωστόσο να θέλει να εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας την φουσκωμένη της κοιλιά.

https://www.instagram.com/p/B9HaVBTH6Yu/

Η προστατευτική αυτή κίνηση της ανερχόμενης μαμάς ενόχλησε από ότι φαίνεται κάποιους, πυροδοτώντας φήμες πως η εγκυμοσύνη μπορεί να μην υπάρχει στην πραγματικότητα. Το 25 χρονο supermodel δεν άφησε κάτι τέτοιο ασχολίαστο και έσπευσε να υπερασπιστεί την επιλογή της, να μη μοιράζεται φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, σε σχετική δημοσίευση που έκανε η ίδια στο Twitter ανέφερε «Είπα ότι η φαρδιά ολόσωμη φόρμα δείχνει διαφορετική από την μπροστινή και πλαϊνή μεριά -όχι ότι ήταν επιτηδευμένο ή προσπάθησα να κρύψω κάτι. Θα είμαι περήφανη και χαρούμενη να μοιραστώ “εσωτερικά στιγμιότυπα” όταν θα το νιώσω, ευχαριστώ».

Η μέλλουσα μαμά δεν άφησε περιθώριο για περαιτέρω σχολιασμούς, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μια καθαρά προσωπική στιγμή και δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνο την ίδια και την οικογένειά της. «Για τώρα, είμαι περήφανη που βιώνω και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή της ζωής μου με την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου».

https://twitter.com/GiGiHadid/status/1279623922779029505

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου