Skip to main content

CELEBS

Η Demi Moore απενοχοποιεί την ερωτική ευχαρίστηση

«Dirty Diana» ο τίτλος των έξι hot podcast επεισοδίων

 


Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Η Demi Moore επανέρχεται δριμύτερη και πιο sexy από ποτέ στα 57 της, πρωταγωνιστώντας σε ένα ερωτικό podcast με σκοπό να «απενοχοποιήσει» την γυναικεία ερωτική ευχαρίστηση. Το «Dirty Diana» έκανε πρεμιέρα χθές (Δευτέρα 13 Ιουλίου) από την QCODE Media και στα έξι επεισόδια του, παρουσιάζει το πως οι δυο ερωτικοί παρτενέρ έρχονται και πάλι κοντά ο ένας με τον άλλο.

https://www.instagram.com/p/CCl-bcznMWE/

Η διάσημη ηθοποιός στην σειρά αυτή υποδύεται μια σύζυγo, η οποία φαίνεται πως έχει «παγιδευτεί» σε έναν γάμο, όχι και πολύ επιτυχημένο. «Βασισμένο στη γυναικεία ερωτική ευχαρίστηση και πόθο, το podcast παρουσιάζει το πως οι δυο ερωτικοί παρτενέρ ξαναβρίσκουν ο ένας τον άλλο μέσα από τη σύνδεση και την επιμονή», αναφέρει η συγγραφέας  και σκηνοθέτρια, Shana Feste που εμπνεύστηκε και έγραψε το σενάριο.

https://www.instagram.com/p/B_xrUCUn4hg/

Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια Demi Moore αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην βρετανική Vogue πως παρόλο που ένιωθε πάντα αυτοπεποίθηση με τον εαυτό της, όταν έπρεπε να είναι sexy αισθανόταν για ανεξήγητο λόγο άβολα και ντροπή. Αυτή ακριβώς ήταν και η αφορμή, που ίδια θέλησε να συμμετάσχει στο νέο αυτό project, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά της «παρόλο που θεωρούμαστε σύγχρονες και απελευθερωμένες γυναίκες, υπάρχει έντονη ντροπή γύρω από την σεξουαλικότητα μας…Αν θέλουμε ισορροπία και ισότητα  τότε πρέπει να την δημιουργήσουμε».

«Το “Dirty Diana” φέρνει φρέσκια προοπτική του σεξ μέσα από κάθε γυναικεία ματιά με χαρακτήρες στους οποίους αληθινά μπορεί να επενδύσει κανείς», δήλωσε εκπρόσωπος της QCODE Media.


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.