Skip to main content

CELEBS

Η Jennifer Aniston θα γίνει και πάλι νονά

Ποια διάσημη μαμά της το ζήτησε;

 



 

Πνευματική μητέρα ετοιμάζεται να γίνει η Jennifer Aniston σε ένα σούπερ διάσημο αλλά αγέννητο προς το παρόν μωρό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου. Η διάσημη ηθοποιός είναι χρόνια φίλη με την μητέρα και αυτή η κουμπαριά πρόκειται να τις συνδέσει ακόμα περισσότερο. Ο λόγος για το μωράκι της Katy Perry και του Orlando Bloom, οι οποίοι από στιγμή σε στιγμή περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

https://www.instagram.com/p/CCmFpzuD_xl/

Οι δύο διάσημες γυναίκες γνωρίζονται πάνω από μια δεκαετία και είναι πολύ στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η Jen είναι ιδιαίτερα συγκινημένη με την πρόταση «Κατά τη διάρκεια του lockdown πήγαιναν περιπάτους και περνούσαν πολύ χρόνο λέγοντας τα νέα τους. Η Jennifer είναι πολύ χαρούμενη με την πρόταση επίσης και έκλαψε όταν της το ζήτησαν».

https://www.instagram.com/p/CCmFyU5DITI/

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το επίσημο όνομα του παιδιού, όμως η μέλλουσα μαμά  Katy Perry έχει ήδη ονομάσει το μικρό της, χαριτολογώντας, «Kicky Perry» γιατί κλωτσάει αρκετά. Σίγουρα η Jennifer Aniston θα γίνει μια θαυμάσια νονά, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει αυτό τον ρόλο, καθώς το ίδιο έχει συμβεί και με την κόρη της της Courteney Cox, Coco.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department