Skip to main content

CELEBS

Gigi Hadid: «Η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο»

Με ένα live βίντεο εξήγησε γιατί κρατάει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα  της δημοσιότητας

 



 

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι τον περασμένο Απρίλιο. Η μέλλουσα μαμά προσπαθεί να κρατήσει το χαρμόσυνο αυτό συμβάν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που έχει σχολιαστεί, όχι ιδιαίτερα με καλό  τρόπο, από τον τύπο αλλά και τους θαυμαστές της, καθώς αρκετοί είναι οι δύσπιστοι και αδιάκριτοι που την «κατηγόρησαν» για φήμες περί εγκυμοσύνης. Το διάσημο μοντέλο με αφορμή την νέα της συνεργασία με το V Magazine, μίλησε ανοιχτά για το θέμα της εγκυμοσύνης της προκείμενου να βάλει ένα τέλος σε όλους αυτούς τους σχολιασμούς.

https://www.instagram.com/p/B9EFncWHMRg/

Η 25χρονη καλλονή με ένα Instagram Live εξήγησε πως με όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία σήμερα (πανδημία, Back Lives Matter) η συνεχής επίδειξη της εγκυμοσύνης της θα ήταν ανάρμοστη.  «Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα τα θετικά σχόλια και τις ερωτήσεις που στοχεύουν στο να μάθουν αν είμαστε καλά και ναι, όλα πηγαίνουν τέλεια και σας αγαπάω. Εκτιμώ πολύ όλα αυτά τα καλά σχόλια. Προφανώς καταλαβαίνω πως πολύς κόσμος αναρωτιέται γιατί δεν μοιράζομαι περισσότερα, αλλά είμαι έγκυος κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο».

https://www.instagram.com/p/B2uSnILHjn2/

«Αυτός είναι ο λόγος που με έκανε να νιώσω ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μοιραστώ με κάποιον πέρα από την οικογένεια και τους φίλους μου. Πολλοί έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, αυτό ήταν στην αρχή της καραντίνας και συνεχίζει να συμβαίνει. Στη συνέχεια φτάσαμε στο κίνημα Black Lives Matter, και θεωρώ πως η παρουσία μας στα social media πρέπει να έχει να κάνει με αυτό» ανέφερε στην συνέχεια το supermodel.

https://twitter.com/PopAIertNews/status/1283490511429480453

Μάλιστα, η Gigi εξήγησε πως δεν χάνει καμία στιγμή από την εγκυμοσύνης της, «ανακουφίζοντας» όλους εκείνους που ανησυχούν να μην χάσει αυτές τις πρώτες στιγμές της σημαντικής αυτής περιόδου, αφού τα κρατάει όλα τόσο ιδιωτικά. «Έχω βγάλει αμέτρητες φωτογραφίες την κοιλιά μου και τις στέλνω σε φίλους και στην οικογένειά μου. Προσπαθώ να το καταγράψω καλά γιατί έχω ακούσει πολύ κόσμο να λέει "Να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το χάσεις" αυτόν τον καιρό". Και φυσικά θα μοιραστώ στο μέλλον μερικά από αυτά τα στιγμιότυπα. Απλώς δεν βιάζομαι να το κάνω, δεν το νιώθω αυτή τη στιγμή, θέλω μόνο να το ζήσω. Δεν θέλω να ανησυχώ κάθε μέρα για το ότι πρέπει να ποστάρω κάτι γλυκό. Πολλές ερωτήσεις σας αφορούν αυτό το ζήτημα και ήθελα απλώς να κάνω αυτό το πράγμα».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department