Skip to main content

CELEBS

Ορέστης Τζιόβας: «Το κράτος και η κοινωνία απαξιώνει τους Έλληνες ηθοποιούς»

Η περίοδος που δούλευε ως σερβιτόρος παράλληλα με το θέατρο

 



 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας, μετά τις πετυχημένες παραστάσεις του στη Θεσσαλονίκη με τον μονόλογο «Πάρκινγκ» του Θανάση Ταταύλαλη, επιστρέφει στην Αθήνα, στον υπέροχο χώρο του θερινού θεάτρου «Λαμπέτη». «Είναι ένα έργο πολύ φρέσκο, πολύ ευχάριστο, σύμφωνα με τα σχόλια του κόσμου, το οποίο έχει έναν βαθύ προβληματισμό. Μπορείς να δεις την παράσταση, να περάσεις όμορφα τον χρόνο σου, να προβληματιστείς, χωρίς όμως να δεις μια παράσταση βαριά», αναφέρει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο star.gr.

https://www.instagram.com/p/CCfgK9WJImr/

Ο ηθοποιός μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και την απόφαση να γίνει ηθοποιός, εξομολογείται: «Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα πράγματα ως έφηβος αναφορικά με τη μόρφωση και την εκπαίδευση. Είχα φοβερή ορμή ως παιδί, η οποία με παρέσυρε. Στην πρώτη Λυκείου οι καθηγητές μου με άφησαν στάσιμο, προσπαθώντας να με συνετίσουν με αυτόν τον τρόπο. Με έθιξε αυτό και με ταρακούνησε. Έκανα θέατρο στο σχολείο και αφοσιώθηκα σε αυτό. Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και πέρασα. Έτσι ξεκίνησαν όλα».

https://www.instagram.com/p/B3wjBHqlZRg/

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκαλύπτει στο star.gr ότι υπήρξε περίοδος της ζωής του όταν ενώ ήταν γνωστός ως ηθοποιός, εργάστηκε ως σερβιτόρος για να τα βγάλει πέρα οικονομικά: «Ήταν μια οικονομική ανάγκη για εμένα και ήταν μια δουλειά που την ήξερα από μικρός. Δεν είναι προς παραδειγματισμό ότι δούλευα ως σερβιτόρος, οφείλουμε οι ηθοποιοί να βγάζουμε χρήματα από τη δουλειά μας και όχι να αναγκαζόμαστε να κάνουμε άλλες δουλειές. Στην Ελλάδα απαξιώνονται πολύ οι καλλιτέχνες από το κράτος και την κοινωνία».

Τέλος ο ηθοποιός απαντάει και για τα «κίτρινα» δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομά του: «Αν γράψεις το όνομα μου στο Google βγαίνουν πολλά "κίτρινα" και πολλά προσωπικά. Για όσους με ακούνε και θέλουν να με βοηθήσουν, δεν ήθελα ποτέ να προκαλώ με την προσωπική μου ζωή και ειλικρινά δεν ξέρω για ποιον λόγο γράφονται κατά καιρούς διάφορα για εμένα. Θέλω η προσωπική μου ζωή να μένει για εμένα».

https://www.instagram.com/p/Bqc1d2SnW7x/

Όπως παραδέχεται, βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση της ζωής του, ενώ ο εγκλεισμός τον βοήθησε να κάνει κάποιες ανακατατάξεις και χρησιμοποίησε την περίοδο του lockdown προς όφελός του. Σύντομα θα τον δούμε και στη σειρά «Το Καφέ Της Χαράς» σε έναν μικρό ρόλο, που θα συζητηθεί όμως πολύ.

Πηγή

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός